Solidaritat amb l’Hospital Sant Joan de Déu

Solidaritat amb l’Hospital Sant Joan de Déu

 

b7d41aa04e4da12ee42f355b9c8e1b10_L

Recollida de fons a l’Encesa de Llums de Nadal (29 de novembre)

 

L’Arbre dels Petits Valents (web), és una iniciativa solidària per recollir fons a favor de l’Hospital Sant Joan de Déu per a la construcció d’un nou Hospital de Dia, destinat a facilitar el tractament de forma ambulatòria, especialment durant els períodes de quimioteràpia. En el marc de les activitats programades en motiu de l’Encesa de Llums de Nadal, dissabte 29 de novembre (17-19.30 h), a la Plaça d’Europa de Platja d’Aro (davant del Palau d’Esports i Congressos) es pot adquirir, a partir d’1 euro i fins el valor que es vulgui, una fulla adhesiva on es pot escriure un desig per als infants de l’hospital –Els Petits Valents-, i enganxar-la en un arbre en forma de moral. 

La campanya es desenvolupa mitjançant diverses accions (aportacions directes, via sms, o comprant a les farmàcies una capseta de caramels) per assolir el fons necessaris per aquesta unitat d’hospitalització de temps parcial, que permet als infants rebre el tractament i tornar a casa per fer la seva vida el més normalitzada possible, sense desvincular-los del seu medi familiar, social i educatiu. La unitat d’oncologia i hematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, capdavantera al país, ha anat incrementant el seu nombre de pacients (un 30% els darrers quatre anys) i es queda petita per atendre el nombre de pacients, uns 1.400 l’any.

Les altres activitats de la jornada són concert dels SP3, el grup musical del Canal Super3 (17.30 h), amb un repàs a les cançons del darrer àlbum Connectem, i també als temes més populars dels 23 anys del Super3 (17.30 h), la presència de La Grossa de Cap d’Any com a padrina d’honor de l’Encesa de Llums (18.45 h), i l’actuació de la coral Yes The Music! formació guanyadora el 3r Concurs de Corals i Cançons de Nadal de Platja d’Aro (19 h). I tota la tarda es podran fer fotografies de record amb el tió gegant i amb el photocall familiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.