Nou horari provisional de l’Oficina de Turisme

Nou horari provisional de l’Oficina de Turisme

 

d621c3daa5d1edef10da0c9c846dc4f7_L

Adaptació del servei a l’espai temporal per obres

 

Nou horari provisional de l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro, a partir del 17 de novembre: de dilluns a diumenge de 10 a 17.30 h. Un canvi produït arran del seu trasllat per obres a pocs de metres de la ubicació habitual, a la mateixa planta baixa de la Casa de la Vila, a l’ala posterior on hi ha una sala polivalent, que s’ha adaptat temporalment per acollir el servei. També des de l’1 d’octubre s’hi ha traslladat l’Oficina d’Atenció Ciutadana (registre i padró). Aquesta situació (amb una previsió d’uns cinc mesos de durada) és fruit dels treballs de reforma i ampliació de l’edifici central de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.  

La planta baixa guanya metres al carrer tancant l’actual porxada, en tota la seva extensió, ampliació que dota de més amplitud tant a l’Oficina de Turismes, a l’OAC com a l’espai polivalent, que esdevé la nova sala d’actes i plens. També es reformen els lavabos de la primera i segona planta. Simultàniament, l’actual sala de plens, al segon pis, es converteix en el nou espai de l’àrea d’Urbanisme, ara ubicada en un entresòl de l’antic edifici del Banc de Madrid. Un cop alliberat aquest local, es destinarà, l’any vinent, a hotel d’entitats, per atendre les necessitats associatives i comunitàries del municipi.

La reforma de l’edifici es desenvolupa per fases per poder mantenir l’activitat habitual dels diversos servies municipals. El volum global de l’actuació té un pressupost de 547.000 euros, amb una inversió municipal de 254.000 euros, i la resta es cobreix amb aportacions del Pla d’Obres i Serveis de Catalunya i de la Diputació de Girona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.