2n Concurs d’Aparadors de Nadal

2n Concurs d’Aparadors de Nadal

 

9869119d53a0e4ddb8dbcb0b1e6fe059_L

Inscripcions obertes fins al divendres 21 de desembre

 

2n Concurs d’Aparadors de Nadal, convocat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, adreçat als establiments del municipi. Les inscripcions, gratuïtes, es poden fer presencialment a l’Oficina de Turisme o per correu electrònic fins al divendres 21 de novembre. Els aparadors participants, s’exhibeoxen del 29 de novembre al 6 de gener, i més enllà de l’horari comercial, també restenn il·luminats els caps de setmana i festius (fins 22 h). 

Es concedeixen tres guardons, dotats amb 500 euros (1r Premi), 300 euros (2n Premi) i 150 euros (3r Premi). Enguany l’elecció dels guanyadors es fa en dues fases: la primera per votació popular a la pàgina de facebook municipal, del 5 al 18 de desembre, on s’hi recolliran tots els participants; i tot seguit, entre els vuit aparadors més votats, un jurat designat per l’ajuntament, designarà els tres premiats.

El mateix dia que s’inicia el concurs, dissabte 29 de novembre, hi ha programada l’Encesa de Llums de Nadal (17-19.30 h) a la Plaça d’Europa de Platja d’Aro (davant del Palau d´Esports i Congressos o en el seu interior en cas de mal temps) que inclou l’activitat solidària L’Arbre dels Petits Valents a favor de l’Hospital Sant Joan de Déu, el concert del grup infantil SP3 (cançons i coreografies del Club Súper 3) i l’actuació de la coral Yes The Music!.

Altres activitats programades són: taller de Nadal a la Biblioteca M. Rodoreda (29 de novembre), caga tió de la biblioteca (17 de desembre), concurs de felicitacions nadalenques (fins al 13 de desembre), concert de Nadal i Quina Freak (21 de desembre), exposicions de Nadal al Castell de Benedormiens (21 de desembre – 6 de gener), 56è Pessebre Vivent de Castell d’Aro (25, 26 i 28 de desembre; i 1, 4 i 6 de gener); Parc Infantil de Nadal (27 de desembre – 4 de gener), o la Cavalcada dels Reis de l’Orient (5 de gener).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.