GRAN PARTICIPACIÓ DE SFG A LA CONSULTA

GRAN PARTICIPACIÓ DE SFG A LA CONSULTA

 

CONSULTA-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Gran resposta ciutadana també a Sant Feliu al procés participatiu del N9 on, tot i que els dos instituts (IES Sant Elm i IES Sant Feliu) són perifèrics, entre els vehicles particulars, els busos llançadora de la Montdela i els vehicles dels voluntaris els votants s’han desplaçat en massa per dipositar la papereta a les urnes.
Ambient festiu, cues esperant el torn, un important desplegament de voluntaris, moltes famílies portant els fills per ser testimonis d’una data històrica i també molta gent gran amb problemes de mobilitat que s’esforçaven per superar barreres arquitectòniques, especialment en l’IES Sant Elm, han respost a la crida realitzada pels organitzadors..
El major problema que hem pogut detectar és que hi havia persones que posaven la papereta a l’interior del sobre sense marcar les caselles, de la quals cosa s’ha anat donant avís perquè els voluntaris ho traslladessin a les persones que esperaven el seu torn a l’entrada dels centres.
No hi ha hagut incidents destacats, tot i que TV3 notificava que a l’IES Sant Elm algú havia posat silicona al pany. En realitat ha estat una confusió del denunciat que va veure algú remenant en el pany i després va comprovar que hi havia un líquid viscós ho va comunicar. En realitat es tractava de lubricant que el responsable del centre havia posat precisament perquè no hi hagués problema per accedir-hi.
En definitiva, molta animació a Sant Feliu en coincidir la diada del N9 amb l’habitual afluència en dia de mercat i cara de satisfacció i d’emoció de tots aquells que han pogut exercit el seu vot després de tot el recorregut i de la incertesa de si finalment seria possible.
De seguida que comptem amb les dades dels resultats de Sant Feliu els publicarem al nostre web i Facebook. A les 18 hores havien votat a Catalunya 1.977.531 persones en els 1.317 locals escampats per tot el país.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.