5 NOTÍCIES & 5 IMATGES DE SFG

5 NOTÍCIES & 5 IMATGES DE SFG

 

500-DOS-600x250

CALEN VOLUNTARIS PER AL GRAN RECAPTE D’ALIMENTS
Segons Informa Radio Sant Feliu El Banc dels Aliments es dirigeix a tots els ciutadans informant que el Gran Recapte és possible gràcies a la col·laboració desinteressada de milers de ciutadans que dediquen el seu temps, durant aquell cap de setmana, als Bancs d’Aliments. L’any passat van ser 20.000 voluntaris a tot Catalunya, aquest any es tornen a necessitar. Si voleu ajudar a fer arribar aliments a qui més ho necessita, feu-vos voluntaris o coordinadors d’un punt de recollida els dies 28 i 29 de novembre. Si voleu registrar-vos com a voluntaris o bé coordinadors a la demarcació de Girona dirigiu-vos al següent web: http://recaptes.bancdelsalimentsgirona.org/granrecapte.html
Aquest any el Banc dels Aliments ha demanat substituir les donacions d’arròs, pasta i llegums per les de llet, oli, farina, sucre o conserves de peix atès que les aportacions de la Unió Europea ja cobreixen el primer grup d’aliments.

500 RECAPTE

 

EL CONSELLER FELIP PUIG DIVENDRES A SFG
Aquest divendres 7 de novembre a les 17 hores, el Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, visitarà Sant Feliu per tal de lliurar a les autoritats locals i diversos empresaris, la certificació oficial de destí de Turisme Familiar. L’acte es portarà a terme en el Monestir de Sant Feliu i es tracta d’un esdeveniment obert a tothom en el qual es posarà èmfasi a aquesta marca de qualitat que ha estat possible a les sinèrgies generades especialment entre empresaris hotelers i l’administració i que permetrà ampliar l’oferta turística de la ciutat..
És de suposar, ateses les dates, que Felip Puig no perdi l’ocasió per referir-se a la consulta que s’ha previst per al cap d’unes hores.

500FELIP PUIG

 

CAMINADA SOLIDÀRIA DE CREU ROJA
Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro ha organitzat per aquest dissabte 8 de novembre a partir de dos quarts de deu del matí, la segona edició de la passejada solidària per recollir fons que es destinaran a diferents programes per abastir d’aliments els infants que actualment no poden accedir a una alimentació adequada.
La sortida i l’arribada es farà a la seu de Creu Roja a Sant Feliu i s’ha establert un recorregut d’uns set quilòmetres. Les inscripcions es poden realitzar de forma presencial a la mateixa seu de Creu Roja fins a l’hora de sortida de la passejada o mitjançant el web www.creuroja.org.
La donació individual es de 3 euros i les famílies d’entre tres i sis membres, en el seu conjunt, hauran de fer una donació de 10 euros. Diferents establiments de la població col·laboren en la iniciativa cedint l’esmorzar a l’organització.

500 CREU ROJA

 

EL TRAMPOLÍ EXPOSA A LA DIPUTACIÓ
El vicepresident de la Diputació i president de la Comissió de Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social de la Diputació de Girona, Xavier Soy, ha inaugurat aquest dimecres al matí ’exposició de quadres fets pels usuaris de l’associació El Trampolí. La mostra, ubicada al claustre de l’edifici de la Diputació de Girona es podrà veure fins al 27 de novembre. Sota el títol “Jo ho faig”, l’exposició recull les obres realitzades per persones amb discapacitat en el taller de l’artista Àngela Villegas. L’acte també ha comptat amb la presència de Maite Cobos, presidenta de l’associació i d’alguns dels artistes del Trampolí. Les obres exhibides a l’exposició han sigut produïdes pels membres de l’associació en un taller realitzat per Àngela Villegas, artista barcelonina establerta a la Bisbal d’Empordà.

500 TRAMPOLÍ

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Aquest dissabte, 9 de novembre se celebra a Sant Feliu de Guíxols un campionat de karate al pavelló de La Corxera (a partir de les 09.30h del matí) en el qual hi participaran més de 100 esportistes de tot Catalunya, tant d’infants de P4 i P5, com d’adults. Es competirà en dues modalitats del karate de la modalitat “kata” (combat imaginari contra un o més d’un adversari fent una seqüència de moviments) i “kumite” (que és combat esportiu d’1×1 reglat i intentant no fer mal l’altre, tal i com és fa amb l’esgrima), sistema que va per punts: qui més toca l’altre, més punts aconsegueix i, en cas de fer mal a l’adversari se sanciona o bé s’expulsa a l’infractor en dependència del mal ocasionat. Organitza Dojo Sant Feliu.

Dissabte, 8 de novembre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00 h. Futbol empreses, La Pansa – Veterans Lloret 

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Benjamí C – Palafrugell
11,00 h. Aleví D – Lloret
12,30 h. Cadet A – L’Escala
16,00 h. Juvenil A – Peralada
18,00 h. Vilartagues – Hostalric

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Infantil Masculí –  Llagostera
17,00 h. Senior Masculí – Farners
19,00 h. Junior Masculí – Sant Hilari 

Diumenge, 9 de novembre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h. A.D. Guíxols  – Can Gibert

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Benjamí A – Girona
10,00 h. Benjamí E – Baix Ter
12,30 h. Infantil A – Bisbalenc

500 KARATE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.