MONTSERRAT CARULLA AL TEATRE

MONTSERRAT CARULLA AL TEATRE

 

CARULLA-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dissabte, 8 de novembre a les 21 hores al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, arriba un nou espectacle del Guíxols Escena de Tardor amb l’obra “La iaia”  interpretada per Montserrat Carulla i Aleix Peña.
Per si sola ja tindria ganxo: la història d’una iaia perepunyetes que boicoteja la vida sentimental del seu nét, però si a més a més aquesta àvia és Montserrat Carulla, l’espectacle esdevé indispensable de cop. L’obra brinda al públic una ocasió d’or per gaudir de la Carulla en estat pur, en un paper a mida que li ha tallat el seu fill, Roger Peña, i que interpreta al costat del seu nét, Aleix Peña. Una comèdia doblement familiar on hi trobarem la Carulla més propera als personatges que l’han fet tan popular i estimada. Una oportunitat única per agrair a aquesta actriu tants anys de dedicació al teatre. Les tres generacions de la nissaga Peña-Carulla ens regalen l’homenatge més sincer a la matriarca..
Preu: Entrada general: 19 euros. Venda d’entrades . Recordeu que es pot fer el cafè amb l’artista que en aquesta ocasió la trobada prèvia a l’obra se celebrarà al nou Casino La Constància a les 19 hores.
L’actriu Montserrat Carulla es va acomiadar el 19 de gener dels escenaris barcelonins al mateix teatre on es va estrenar fa més de 50 anys, el Romea, precisament en la darrera funció a la ciutat comtal Però la gira ha anat continuant i en un dels punts d’aquest darrer trajecte en la seva carrera, Sant Feliu té l’oportunitat de gaudir de la seva presència a l’escenari, tot i que continuarà fent algunes incursions televisives o de cinema.
Després de debutar professionalment al Romea fa 53 anys amb l’obra ‘Soparem a casa’, de Josep Maria de Sagarra. Amb 83 anys, diu, ha arribat el moment d’agafar-s’ho tot amb més calma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.