LA CUP VA CELEBRAR L’ASSEMBLEA OBERTA

LA CUP VA CELEBRAR L’ASSEMBLEA OBERTA

 

CUP-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu 42 persones varen participar a l’assemblea oberta que el Grup de Suport de la CUP de Guíxols va organitzar diumenge al migdia a la plaça de l’Estació, on es varen plantejar tres debats: el model de transport, el #9N2014 a Sant Feliu i el projecte d’ateneu cooperatiu “la Surera”.
Es va triar aquella plaça pel valor significatiu d’estar situada davant de l’antiga estació del carrilet. Francesc Robusté , catedràtic de transport de l’Escola de Camins de la UPC va introduir els principis bàsics d’un model de transport públic i el veïnat present i membres de la CUP van plantejar propostes, com ara becar el transport als joves estudiants, la necessitat d’establir un servei regular amb major freqüència fins a Caldes i de vertebrar millor la comarca.
Com a CUP Guíxols es va animar a participar al #9N2014 encara que el constitucional el suspengui. Hi varen participar dos components de Guíxols per la Independència que van informar del dispositiu de mobilitat preparat pel aquesta data.
L’Aniol i en Xavi, dos joves guixolencs, van presentar el projecte d’ateneu “la Surera” que pretén néixer a partir de la necessitats d’espais autogestionats pel jovent, plantejant la recuperació de la memòria obrera i associativa de la ciutat. El camí triat per fer realitat l’ateneu és la masoveria urbana, per això s’estan buscant propietaris que vulguin cedir un dels molts immobles en mal estat de conservació de Sant Feliu durant uns anys per rehabilitar-lo i donar-li vida.
Els organitzadors es varen disculpar davant de l’Associació de Veïns de Tueda “per no haver-los contactat prèviament abans de difondre l’assemblea”, al temps que anunciaven la propera trobada programada, en principi, a la Plaça Salvador Espriu, pel 13 de desembre.
A l’assemblea es va posar a disposició dels nens i nenes, una ludoteca infantil per entretenir-los mentre els pares participaven en l’acte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.