Reobre la sala Las Vegas

Reobre la sala Las Vegas

 

Sant Feliu de Guíxol

Segons Informa El Punt Avui La mítica sala de ball Las Vegas ha reobert a Sant Feliu de Guíxols amb una programació estable de concerts i espectacles pels caps de setmana. Després d’anys d’incerteses i l’intent, que no va reeixir, de reenfocar-ne l’activitat sota una nova denominació –Flamingo– l’any passat, un grup d’empresaris ha assumit ara la gestió de l’espai, que amb 800 metres quadrats és un dels més grans de la Costa Brava, per mirar de retornar-li el vell esplendor.

L’aposta pel ball es mantindrà, ja que un dels nous gestors, Josep Fenoll, destaca que “hi ha un públic adult consolidat i molt fidel a l’oferta de música en viu cada cap de setmana, sobretot els diumenges”, per divertir-se al ritme de bandes com ara Blas Band, Pa d’àngel, Atrium i Bit Shadow. A més de Sant Feliu de Guíxols i els municipis de la Vall d’Aro, Fenoll explica que mouen gent d’altres punts més allunyats de la demarcació, com per exemple Banyoles o Celrà.

La sala de festes manté l’estètica vintage i l’avantatge de la bona visibilitat de l’escenari des de qualsevol punt de l’interior. Per això, en la nova època, Fenoll avança que volen ampliar la tradicional festa d’envelat a altres propostes musicals de qualitat, un o dos cops cada mes.

D’entrada, aquest dissabte hi actuarà el rumber El Peseta, i el dia 15 la sala serà l’escenari de la presentació del darrer treball de Sanjosex, Festival, quart disc d’estudi del músic bisbalenc Carles Sanjosé produït per Quimi Portet.

Al desembre, el dissabte 19, Las Vegas té confirmada l’actuació del grup de versions de pop rock internacional Apache. I el 2 de gener Gospel Viu farà una actuació amb tota la formació al complert: 50 cantants i cinc músics. Entremig, programaran altres nits temàtiques, com per exemple un sopar guateque el 22 de novembre, que estarà amenitzat pel ball amb l’orquestra Pacific-Amics dels 60.

Els nous responsables de la sala estan estudiant tocar altres gèneres, com per exemple el del piano bar, algunes vetllades, i obrir la sala al lloguer o la cessió per a activitats d’associacions, empreses, lliuraments de premis i la celebració d’esdeveniments i congressos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.