Promoció turística del municipi a Londres

Promoció turística del municipi a Londres

 

9039fdac9d0086ace6964237e3bc6788_L

Participació a la Fira World Travel Market 2014

 

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro participa aquesta setmana, del 3 al 6 de novembre, a la 35a fira de turisme de Londres World Travel Market 2014. Amb la presència en aquesta mostra es clou el calendari anual de presència del municipi a fires internacionals i nacionals turístiques o generalistes amb contingut turístic, destinant-hi un pressupost de 25.000 euros. 

Enguany l’acció s’ha concentrat en sis mostres a sis països europeus, que en conjunt acullen la visita de més d’un milió de persones, i d’aquestes prop de 200.000 professionals del sector turístic: Salon Vacances Brussel·les, ITB Berlín, MITT Moscou, Mercat del Ram Vic, 50 Plus Beurs d’Utrecht, i l’actual WTM Londres.

En totes aquestes fires, el municipi s’ha presentat enguany com a nova Destinació de Turisme Familiar (DTF), un cop ha assolit aquest guardó de qualitat de l’Agència Catalana de Turisme, i que només tenen 15 localitats del país. La seva consecució ha possible gràcies a la implicació i el treball conjunt de l’ajuntament i de l’empresariat local, ja que hi ha un conjunt de requisits que cal complir bàsicament en millores en l’allotjament, les infraestructures i la restauració.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.