Dance Festival 2014 • 31 d’octubre – 2 de novembre

Dance Festival 2014 • 31 d’octubre – 2 de novembre

 

8dcbd65e1b504cf67097f96ae2a567bd_L

Seguiment televisiu al Canal Esport 3 i TV Costa Brava

 

Quinzena edició del Dance Festival Platja d’Aro, del 31 d’octubre al 2 de novembre, al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro amb diverses proves de balls esportius, amb la participació de gairebé 500 parelles de 22 països. S’hi disputen una vintena de competicions, nacionals i internacionals en les modalitats estàndards i llatins, de diverses categories. D’entre totes, destaca el WDSF Internacional Open Standard/Latin i WDSF Open Youth Latin/Standard, dues competicions del rànquing mundial de la Federació Internacional.  

Durant els tres dies, la competició se centra, sobretot, en les proves de nivell internacional, però el Dance Festival també acull el 15è Màster Nacional en standards i llatins (diumenge 2 de novembre) amb la participació de 52 parelles de nou Comunitats Autònomes, obert a totes les categories i grups d’edat, i puntuable per al rànquing de la FEBD. També s’hi disputa un open de balls esportius en cadires de rodes, en modalitat de llatins i de caire internacional amb la participació de cinc parelles de l’estat espanyol (dissabte 1 de novembre).

L’esdeveniment s’ha convertit en la prova esportiva amb més participació de l’any a Castell-Platja d’Aro, amb milers de participants, jutges, acompanyants i públic que dinamitzen turísticament el municipi durant la tardor. També hi ha una important projecció mediàtica internacional amb la cobertura televisiva, especialment dels dos WDSF World Open. A nivell nacional, Televisió de Catalunya, mitjançant el Canal Esport 3, emet cinc programes de 55 a partir de novembre. Enguany, com a novetat, també Televisió Costa Brava ofereix cobertura televisiva de l’esdeveniment a nivell local i comarcal.

El Dance Festival és fruit de l’organització conjunta de diverses entitats: Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, Consejo Superior de Deportes, World Dancesport Federation, Federación Española de Baile Deportivo, i Publiolimpia slu; i el patrocini de diverses empreses privades. La venda de les entrades està centralitzada al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (10 euros general, 5 euros jubilats, gratuït menors de 12 anys).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.