8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

 

AGENDA-550-600x250

DISSABTE, REOBERTURA DE LA VIA FERRADA
Segons Informa Radio Sant Feliu Després dels treballs de canvi del “cable de vida”, ancoratges i punts de subjecció, la Via Ferrada de Sant Feliu, que està tancada des de dilluns per feines de manteniment, gràcies als treballs dirigits per Albert Gironès i un grup de voluntaris, tornarà a estar operativa des del proper dissabte, 25 d’octubre.
L’èxit d’aquesta via de la Cala del Molí de Sant Feliu, ha desbordat totes les previsions quant a usuaris i són habituals les cues. Només en els primers 15 dies de la temporada ja es varen comptabilitzar 5.000 persones i és per això que a molt curt termini es doblarà el recorregut que començarà a la Cala Jonca fins unir-se a l’actual.
El seu emplaçament sobre el mar la fa única i atractiva per als practicants i ha estat un dels elements turístics que ha aportat un nombre més elevat de participants a la ciutat.
Si voleu fer una escalada virtual, podeu veure el següent vídeo enregistrat per Josep Julià : https://www.youtube.com/watch?v=HjQL1GHDBdE

FERRADA 500

 

MARC CROSAS ES NACIONALITZA MEXICÀ
El futbolista guixolenc Marc Crosas s’examina per ser mexicà. Segons informa el diari Marca, “el futbolista espanyol dels Lleons Negres s’enfrontarà a uns exàmens de cultura general mexicana, la superació de la qual és requisit imprescindible per nacionalitzar-se com a mexicà.
El migcampista, internacional amb la selecció espanyola Sub 17, Sub 19 i Sub 21, cerca d’aquesta manera regular la seva situació al país asteca. A més de superar aquests exàmens, Crosas podria fins i tot lluir la samarreta del ‘Tr’, amb el permís de ‘El Piojo’, i de l’administració mexicana.
La incògnita a desvetllar és si el jugador espanyol, d’ascendència catalana, preferiria jugar amb Mèxic abans que amb Espanya. És coneguda la proximitat de Marc amb l’independentisme català.
De fet, fa uns dies va declarar en el Diari ara.cat que abans de res se sent català, que està molt a favor de la consulta i que jugant fora del seu país també li resulta més fàcil pronunciar-se sense tenir cap tipus de represàlies.

CROSAS 500

 

DIVENDRES, 3 CANTAUTORS A LA GOLETA
Aquest divendres 24 d’octubre, a les 23 hores al bar La Goleta de les Galeries del Mar de Sant Feliu i amb accés gratuït, s’ha programat l’actuació de tres cantautors de la comarca: Vol Menor (Carles Cuxart,  Pop Folk / Calonge) presenta el seu nou disc “Petit altaveu de queixes”. Sota el nom de Navratilova, l’Agus Segura aportarà un tastet del seu nou projecte després d’anys formant part de Ask de Dust. I per arrodonir la vetllada la presència de Marlon Dean Clift (Folk Destroyer/ Platja d’Aro), el sorprenent Mario Cotos desplegarà el seu contrastat talent.
La Goleta continua lluitant i arriscant, oferint concerts i espectacles de tota mena en la seva programació, cedint el seu espai a solistes i bandes de tota Catalunya que volen mostrar la seva música i expressar-se artísticament.
Com sempre, en aquestes expressions artístiques, hi ha gent que hi veu inconvenients pel so i el moviment de joves a la zona. Cal preguntar-se si en el cas que aquest local no estigués en funcionament, quina seria la situació i les activitats que es portarien a terme a l’interior d’aquestes galeries. Només cal tirar la mirada enrere i, segurament, els seus detractors hi trobaran la resposta.

484877_494864807289446_1139833725_n

 

22 DE NOVEMBRE, LA DATA PER CURAR-SE EN SALUT
A finals d’aquest mes es calcula que s’acabaran els treballs de muntatge d’un altre dels atractius amb què comptarà el Museu d’Història de Sant Feliu com és l’exposició “Curar-se en Salut”, amb la qual es resoldrà una de les ales de l’edifici en el qual ja es compta amb les sales Abat Panyellas i Abat Sunyer, adaptades i equipades per a conferències i convencions.
S’avança que tot plegat s’inaugurarà el dia 22 de novembre i que, entre altres autoritats, es comptarà amb la presència de vicepresidenta del govern de la Generalitat, Joanna Ortega.

MUSEU 500

 

WANN I AVECREM DIUMENGE A L’ATZAVARA
Aquest diumenge, 26 d’octubre a les 18:30 h a la sala TZVR, a la zona de l’escorxador de Sant Feliu de Guíxols, doble concert “stereofònic” de música indie amb les bandes: Wann (BCN) i Avecrem (Ourense).

avecrem

 

AGRAÏTS PER LA PART QUE ENS TOCA
La Xarxa de ràdios i televisions locals, a la qual pertany Ràdio Sant Feliu, han rebut aquest dimecres el Premi Nacional de Comunicació de mans del conseller de Presidència, Francesc Homs, en un acte solemne celebrat al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Posteriorment, més de 250 representants del mitjans de proximitat van celebrar aquest important reconeixement en una gran festa al Museu Frederic Marès de Barcelona.
El guardó, concedit a La Xarxa i fet extensiu a les 216 ràdios i televisions locals adherides, premia “la tasca d’apropar la realitat del territori català a través de la provisió de continguts de qualitat”. El veredicte es va fer públic el 2 d’octubre.
L’acte, celebrat al Museu Frederic Marès, va comptar amb l’assistència de més de 250 persones, entre directors d’una setantena de mitjans, treballadors i càrrecs electes de municipis amb ràdio o televisió municipals.

XARXA 500

 

CONTROL DE L’AIGUA PEL CONSUM HUMÀ A SFG
Aqualia, l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigua de Sant Feliu de Guíxols, ha enviat una nota en la qual informa que realitza cada any 4.887 determinacions analítiques de l’aigua, en les quals es controlen un total de 91 paràmetres, tant fisicoquímics com  microbiològics i també pren les mostres en diferents instal·lacions hidràuliques i en punts de la xarxa de distribució. En total, realitza 416 determinacions analítiques organolèptiques, 1.038 de control, 616 completes, que completa amb 2.590 de control de cloració.
Destaquen que cada any l’empresa és sotmesa a una inspecció del Programa de Vigilància i Control a Gestors d’Aigua de Consum Humà i que els ciutadans de Sant Feliu de Guíxols tenen a la seva disposició les dades relatives a la qualitat de l’aigua distribuïda i els resultats de les mostres analítiques realitzades, a través del Sistema d’Informació Nacional de Consum –SINAC- del Ministeri de Sanitat i Consum que es pot consultar a la següent adreça: http://sinac.msc.es

AQUALIA 500

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 25 d’octubre
Camp de futbol “Josep Suñer”
16,00 h. Futbol empreses, Bar Moreda – Veterans Pontenc

Camp Municipal de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Benjamí B – Flaçà
11,00 h. Prebenjamí B – Calonge
11,00 h. Aleví D – Quart
12,30 h. Cadet A – Quart
16,00 h. Juvenil A – Quart
18,00 h. Vilartagues – EF Gironès

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
10,15 h. Mini Femení – Masmitjà
10,30 h. Mini masculí B – Llançà
12,00 h. Infantil Femení Maçanet
12,00 h. Mini Masculí A – ADEPAF
17,00 h. Senior Masculí – Vilablareix
19,00 h. Junior Masculí – Arbucies

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
15,30 h. C. Guíxols Futbol Sala – Penya Montgri

Diumenge, 26 d’octubre
Camp de Futbol “Josep Suñer”

12,00 h. A.D. Guíxols – Camprodon

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00 h. Aleví C – Begur
12,30 h. Infantil A – EF Garrotxa

ESPORTS 500

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.