Trobada d’articles d’ocasió • Diumenge 26 d’octubre

Trobada d’articles d’ocasió • Diumenge 26 d’octubre

 

c89fcf24630d373e7f8c4815dbae99ac_L

Simultàniament Fira de Brocanters a la Plaça dels Estanys

 

Tercera edició de Fem dissabte! (pdf), la trobada local d’articles d’ocasió de Castell-Platja d’Aro, diumenge 26 d’octubre a la Plaça Els Estanys de Platja d’Aro (8.30-14 h). La iniciativa, que es repeteix dos cops l’any, substitueix el mercat mensual d’articles de segona mà -celebrat, en dues etapes, durant dos anys fins a mitjans de 2013-, i que l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro va suspendre fruit de les disfuncions que s’hi produïen i de les dificultats d’aplicar-hi el reglament que el regulava. 

Per mantenir l’opció als veïns perquè puguin donar una sortida útil als estris vells dels seus domicilis, des de la regidoria de Serveis i Sostenibilitat s’organitza Fem dissabte! Una proposta que recupera l’esperit original d’aquest tipus de trobada: la participació ciutadana i popular, sense la presència de professionals o semi professionals. Així es limitat la participació a persones físiques, majors de 18 anys, empadronades al municipi amb un antiguitat mínima de 3 anys. La participació és gratuïta, i limitada a 50 places (inscripcions fins al 24 d’octubre).

Paral·lelament, es manté tot l’any la Fira de Brocanters de Platja d’Aro, de la mà de l’Associació Els Encants del Baix Empordà, cada darrer diumenge de mes (9-14 h), també a la Plaça Els Estanys de Platja d’Aro, annexa a l’estació d’autobusos (inclòs el proper 26 d’octubre). Simultàniament, es continua desenvolupant el mercat municipal, cada divendres, tot l’any (8-14 h) a l’aparcament de la Masia Bas de Platja d’Aro amb 160 parades amb una distribució equitativa de productes a la venda: artesania, bijuteria, sabateria, productes alimentaris, tèxtil i complements.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.