Programa de Formació i Inserció 2014-2015

Programa de Formació i Inserció 2014-2015

 

780_0008_5212658_79e5073b5f2181f693fc9c39e8da8e9b

Hi participen 32 noies i nois en dos perfils professionals

La sisena edició del Programa de Formació i Inserció (PFI) · Pla de Transició al Treball (PTT) – Guíxols · Vall d’Aro, amb la participació de 32 alumnes distribuïts en dues modalitats molt lligades a la realitat socioeconòmica local: vendes, oficina i atenció al públic; i auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració. Aquest és un programa promogut conjuntament pels ajuntaments de Castell–Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Els mòduls teòrics es desenvolupen a la seu de la Creu Roja de la Vall d’Aro a Sant Feliu de Guíxols; i el mòdul de professionalització d’hoteleria al S’Agaró Hotel, fet que confirma la implicació dels establiments locals d’hoteleria i restauració en la formació de futurs professionals. Els PFI-PTT s’adrecen majoritàriament a joves de 16 a 21 anys sense títol de Graduat en ESO, i pretenen oferir una formació bàsica i professional que faciliti la incorporació al món laboral i/o la continuïtat formativa, especialment vers la Formació Professional de Grau Mitjà.

El curs té una durada global de 1.000 hores distribuïdes en dos grans etapes: Mòduls de Formació General i Mòduls de Formació Professional (inclouen la formació en centres de treball). Simultàniament s’ofereix assessorament i un pla d’atenció personalitzat, orientació professional i recursos per a la inserció laboral i educativa. També hi ha la possibilitat de cursar un mòdul voluntari per a l’obtenció del Graduat d’Educació Secundària Obligatòria (GESO).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.