8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

8 NOTÍCIES + 8 IMATGES DE SANT FELIU

 

AGENDA-A-600x250

TALLER “MOVIMENT  CONSCIENT”
El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) presenta el taller “Moviment conscient”  a càrrec de la coreògrafa i professora de dansa Meritxell Campos Olivé, a través del qual es pot aprendre a desblocar cos i ment, alliberant conflictes i trobar l’equilibri mitjançant el moviment i la respiració.
Es portarà a terme el dimecres, 22 d’octubre de 15 a 16:45 h. al Centre Cívic Vilartagues. Cal portar manta, mitjons d’hivern, aigua i roba còmoda.
Inscripcions: igualtat@guixols.cat , Centre Civic de Vilartagues i/o SIAD (primer pis).

MERITXELL 500

 

EL MAGATZEM DE FORÇA-3 CANVIARÀ D’EMPLAÇAMENT
El magatzem que Força-3 va instal·lar just després de la Festa Major a l’aparcament dels Jardins Juli Garreta, canviarà d’emplaçament i, segons informava l’alcalde a la nostra emissora, es preveu que es pugui soterrar entre les instal·lacions de l’entitat i les barques avarades del sector.
Recordem que aquesta instal·lació substitueix al magatzem semi soterrat de l’entrada del Nàutic Vell que es va fer desaparèixer per a fer-hi sorgir aparcament en el qual hi guardaven diversos estris.
La seva presència en aquest espai no va tenir massa bona acollida, tant per tractar-se d’una pantalla visual com pels aparcaments que restava a la zona. Fins i tot, en un parell d’ocasions, els grups de l’oposició varen plantejar en els plens els motius pels quals s’havia donat el permís i que es varen justificar per la necessitat d’una entitat amb molts alumnes i professors que, a més ha aconseguit portar a Sant Feliu el mundial de vela de la classe Splash pel 2015. També es va dir que es minimitzaria el seu impacte amb unes fotografies o bé il·lustracions que fins la data no s’hi han aplicat. També es va comentar que fora de temporada es cediria a l’Ajuntament perquè en fes ús en les seves activitats però sembla que la decisió alternativa serà el seu trasllat a la platja.

FORÇA3 500

 

TALLER PER A MARES I PARES DE L’ESCOLA DE FUTBOL SANT FELIU
Taller de Coaching Esportiu de l’Escola de Futbol Sant Feliu adreçat a pares i mares de jugadors/es per ajudar a l’entitat a millorar l’educació dels infants a través de l’esport.
En el taller, mares, pares i coach parlaran d’esport; de valors; de guanyar, perdre, aprenentatge així com dels fills  i el més important, com se’ls pot acompanyar en l’esport com a veritable aprenentatge per a la vida.
El taller se celebrarà durant dos dies (dijous 23 i 30 d’octubre) en una sola sessió de 20 h. a 21:15 h. a la sala de les instal·lacions del Camp Municipal d’Esports de Vilartagues.
Les places són limitades i les inscripcions són gratuïtes. Cal enviar el nom, cognom així com el dia d’assistència al correu: efsantfeliu@gmail.com   El coach facilitador del taller és Claudi París, expert en Psicologia de l’Esport de l’Escola de Futbol Sant Feliu.

ESCOLA 500

 

EXPOSICIONS DE NÚRIA PIQUERAS I GABRIEL MIR
A més de les sales d’exposicions convencionals, cada vegada més locals comercials de Sant Feliu acullen obres d’artistes, una excel.lent col·laboració amb ells i elles i una aportació a la promoció de la cultura de la ciutat. Avui en recomanem dues: Núria ofereix a l’establiment Madame Fil de la Plaça del Mercat “La fecunditat, preludi de la concepció, un extraordinari prodigi de la natura, vida, creació, futur. La dona …. sempre associada al plaer, a la intuïció i a la bellesa, ella és simbiosi d’intel-ligència i estètica. Simbolitza l’inici del tot, un ésser amb esperit de lluita, superació i en evolució constant. La dona … l’infinit.
I una altra exposició es pot contemplar a l’establiment El Celler del Tritón del carrer Sant Ramón, 5 on s’hi pot trobar una col·lecció d’acrílics de Gabriel Mir que es pot visitar (excepte dimarts), de 12 a 16 i de 19 a 22 hores i els caps de setmana de 19 a 24 hores.
A l’esquerra foto de l’exposició de Núria Piqueras. a la dreta Grabiel Mir (Cliqueu a sobre per ampliar)

PIQUERAS-MIR

 

RECUPEREN LES EMBARCACIONS ENFONSADES
Dive Different ha publicat en el seu Twitter el moment en què es recuperava una de les dues embarcacions que es varen enfonsar dins de la badia de Sant Feliu en no poder suportar el pes de l’aigua de la pluja que es va acumular en el seu interior durant els aiguats de finals del mes de setembre a Sant Feliu.
Una d’elles va patir aquesta incidència a la zona de les embarcacions d’esbarjo i l’altra a la zona de la Confraria, els desguassos de la qual no varen poder absorbir la quantitat de pluja que es va acumular a la coberta i al seu interior.
A la zona també es varen enretirar les roques despreses del penya-segat i també es va refer el mur de formigó de les escales que donen accés de la carretera de la Volta de l’Ametller al carrer comerç a tocar de l’edifici Joan Primer, espai en el qual també s’han construït uns fonaments per suportar la tanca perimetral de l’edifici que l’aigua procedent de la riera desbordada va tombar. En aquest àmbit també, durant uns dies s’ha absorbit amb un camió-bomba la sorra que es va acumular en els desguassos a través d’un registre del carrer Colom.

REFLOTANT 500

 

AGENTS DE LA POLICIA LOCAL AL CURS DE GUIA CANÍ
Es va portar a terme un Curs Avançat de Guia Caní Policial, realitzat els dies 6, 7, 8 i 9 d’Octubre realitzat a l’ajuntament de Palafolls i amb la col.laboració del Sindicat de Funcionaris de Policia, JP Seguretat i Can Lladruc, on hi van participar dos membres del Cos de la Policia Local de Sant Feliu de Guixols, el sergent, Josep Valenzuela i un agent. A més hi van participar membres dels cossos de la Policies Locals de Hostalirc, Roses, Pals, Blanes, Bisbal d’Empordà, Argentona, Badalona, Palafolls  i Guardia Urbana de Barcelona.
Els alumnes varen aprendre les bases teorico-practiques del guía cani policial, una especialitat professional cada vegada amb més nivell i serveis, que requereixen la col.laboració dels gossos ensinistrats i els seus guies, per part dels diversos cossos policials, degut al augment de la delinqüència organitzada, el terrorsime i persones desaparegudes.
Fou impartit pels docents Marc Jimenez i Francesc Igualador pertanyents al cos de les policies locals del Baix Empordà i Palafolls

LOCALS

 

CARTELL DE GOSSA PERDUDA A LA ZONA DE VILARTAGUES  (Premeu a sobre per ampliar)

cartell gos

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
DISSABTE, 18 D’OCTUBRE
Camp de Futbol “Josep Suñer”
A.D. Guíxols
10,00 h. Aleví – Begur

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00 h. Aleví A – EF Gironès
12,30 h. Cadet B – Pals
16,00 h. Juvenil B – L’Empordanet
18,00 h. Futbol Empreses, La Pansa – Aeroport

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
10,00 h. Infantil Masculí   – Pompeu Fabra
12,00 h. Cadet Masculí A – L’Escala
16,00 h. Cadet Femení – Palamós
17,30 h. Senior Femení – Caldes

DIUMENGE  19 D’OCTUBRE
Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00 h. Aleví B – EF Gironès
12,30 h. Infantil B – Llagostera

 

BASQUET 500

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.