CRIDA I ACTIVITATS DE L’ANC GUÍXOLS

CRIDA I ACTIVITATS DE L’ANC GUÍXOLS

 

ANC-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu L’ANC Guíxols  organitza un autocar per a tots aquells que es vulguin desplaçar a la Plaça de Catalunya de Barcelona on aquest diumenge, 19 d’octubre  a les 12:30 h. l’Assemblea Nacional Catalana, dins de la campanya “Ara és l’hora”, organitza l’acte central de la campanya unitària que esperen que sigui un clam massiu en aquesta fase determinant, en el qual farà públic el seu posicionament oficial respecte el nou 9N.
El preu és de 8 euros i cal adquirir els bitllets al local d’ANC Guíxols de les Galeries Sant Joan.
D’altra banda, aquest dissabte 18 d’octubre, informen que realitzaran la GigaEnquesta a nivell local trucant a més de 5.000 portes i que durarà fins el migdia, per la qual cosa necessiten voluntaris que es poden apuntar directament a: www.araeslhora.cat .
Des de les 10:30 h. restarà instalada una parada a la confluència del Passeig-Rambla i tot seguit se celebrarà un dinar de germanor obert a tothom que vulgui venir al Montclar (només cal inscripció prèvia a través del correu guixols@assemblea.cat )
L’altre projecte de l’”Ara és l’hora”, el #Paísgroc, consisteix en tenyir totes les façanes, posar color a les finestres i balcons, embolcallar monuments, arbres i faroles i pancartes a l’entrada de la ciutat.
Finalment, aquest diumenge 19 d’octubre, al Centre Excursionista Montclar (c/Antoni Capmany, 100), es farà la segona projecció gratuïta dins el cicle de pel.lícules patriòtiques: “Michael Collins” a les 17.14h (té una durada de 2h i es farà pausa).
Dimecres es va celebrar una reunió extraordinària de debat i recollida d’opinió dels membres i simpatitzants de l’ANC Guíxols en referència al posicionament de cares al 9N i el nou escenari polític que s’ha plantejat i proposat.

CARTELLS ANC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.