XIV OPEN CURRICAN COSTANER

XIV OPEN CURRICAN COSTANER

 

NAUTIC-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Joan Sala amb l’embarcació Bella Vista III es va proclamar guanyador del XIV Open del Currican Costaner de l’Associació de pesca de Sant Feliu, amb una pesca d’11 quilos 300 grams. El segon i tercer classificat de la prova, celebrada el passat diumenge, 12 d’octubre, foren Joaquim Vilatarsana a bord del Bichito i Jaume Mayol a bord del Son Moix amb 10 quilos 400 grams i 9 quilos 600 grams respectivament.
El concurs va començar a les 8 del matí i es va allargar fins la 1 del migdia. La jornada de pesca va estar molt profitosa i la melva fou l’espècie més pescada entre tots els participants, que competien en vaixells ocupats per un mínim de dos pescadors. Els trofeus es varen adjudicar a les 3 embarcacions que més quilos de peix varen aconseguir capturar, i la resta d’inscrits varen rebre obsequis de part de l’empresa Llar Nàutica, que va patrocinar l’esdeveniment.
L’Open de Currican Costaner és una prova que impulsa anualment l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Club Nàutic. Des de l’organització de l’esdeveniment s’ha fet un balanç molt positiu d’aquesta catorzena edició del concurs, ja que la pesca ha estat més abundant que altres edicions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.