Programa de formació per a entitats locals

Programa de formació per a entitats locals

 

8770edde764603a2ffa1726bdfc3a8e0_L

Dos nous cursos de tardor: butlletins digitals i pàgines web

La regidoria d’Entitats Municipals i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro ha programat dues noves propostes gratuïtes de formació adreçades a les associacions del municipi. Aquest programa –iniciat l’any 2013 i que enguany ja ha tingut dos cursos més- és una nova concreció de l’aposta municipal per l’associacionisme i del treball de suport a les entitats que es desenvolupa des dels centres cívics municipals.

La primera proposta és la jornada sobre Butlletins digitals, dissabte 25 d’octubre (10-14 h) al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, de teòrica i pràctica sobre l’ús de l’eina de creació i enviament de butlletins electrònics Mail Chimp. El segon, el curs de Pàgines web el configuren quatre sessions, dimarts i dijous del 18 al 27 de novembre (19-21 h) també al Cívic Vicenç Bou, a l’entorn de la teòrica i la pràctica de creació i edició d’un lloc web mitjançant el gestor de continguts wordpress. Les inscripcions es poden fer presencial al mateix centre cívic o mitjançant el formulari digital.

La regidoria d’Entitats Municipals i Participació Ciutadana, estrenada en aquest mandat, té com a principal objectiu impulsar l’associacionisme perquè esdevingui eina i factor estratègic per al desenvolupament comunitari. Durant aquest any 2014, més enllà del programa de formació, i de la Fira d’Entitats, ha impulsat l’aprovació del primer reglament de Participació Ciutadana, a partir d’aquest s’estan desenvolupant tres processos participatius per a la definició dels usos del nou Centre Cívic de Castell d’Aro, del primer Hotel d’Entitats a Platja d’Aro, i de l’ampliació de l’Skate Park a la zona dels Estanys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.