PROJECTE D’SKATE-PARK I BIKE-PARK

PROJECTE D’SKATE-PARK I BIKE-PARK

 

SKT-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Ajuntament de Sant Feliu està ultimant els tràmits administratius per tal de procedir a la construcció d’un skate-park i bike-park, on els joves de la ciutat afeccionats a la pràctica d’aquests esports urbans, podran practicar-los en condicions, una reivindicació que ja ve de lluny i per a la qual s’ha pogut reservar una partida de 62.779 euros que cobriran les execucions del projecte i de l’obra.
Fins la data només s’ha comptat amb la instal·lació que encara està operativa a tocar de l’avinguda d’Europa i que continuarà donant servei en aquest sector. Un altre espai que els joves de la part baixa de la ciutat havien improvisat era la placeta Sant Joan, espai que amb la seva remodelació ja ha perdut l’atractiu per la falta d’obstacles que fins ara hi havia, atès que el transformador semi soterrat era l’obstacle de referència.
Aquest nou espai es troba a la confluència de la carretera de Girona amb la via d’accés al Mas Trempat i s’emplaçarà dintre d’un espai que compta amb 11.780 m²  dels quals n’ocuparà 400 conformats, en principi, per 4 mòduls, zona de bowl i grades.
Per a situar-lo s’ha tingut en compte la construcció a la zona on no hi ha pins i per al seu disseny definitiu es convoca a diversos joves practicants que s’han ofert a assessorar als tècnics municipals.
Precisament aquests joves es varen posar en contacte amb l’alcalde a través de les xarxes socials, atès que en els seus desplaçaments a Llagostera (foto faldilla) han pogut practicar en el nou equipament d’aquesta població que era una de les referències de l’ajuntament guixolenc però sembla ser que es poden fer algunes millores, les quals ja han puntualitzat i que tenen a veure amb la distància entre elements, la construcció de la graderia, la il·luminació a més d’alguna suggerència  sobre la inclinació d’una part del terreny.
Tot i que la intenció del consistori és que pels volts de Nadal es pogués estrenar, tot dependrà dels terminis administratius reglamentaris i de la rapidesa en l’execució per poder complir aquest objectiu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.