X.BOSCH PRESENTA “EUFÒRIA” A CASA IRLA

X.BOSCH PRESENTA “EUFÒRIA” A CASA IRLA

 

BOSCH-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Xavier Bosch (Barcelona, 1967) presenta aquest dissabte, 11 d’octubre, amb accés gratuït, el seu darrer llibre “Eufòria”, periodisme i poder, corrupció en el sistema sanitari, inversions i fugides endavant.
Què se n’ha fet de Dani Santana? El periodista està enguixat de dalt a baix en un hospital després d’un intent d’assassinat. A la clínica, que és un món amb lleis pròpies, fa amistat amb el Gratu, un jugador de rugbi juvenil que ha quedat en cadira de rodes. El Gratu, pacient inquiet i hacker compulsiu, arrossega el Santana a investigar certes pràctiques que han portat a la ruïna el nostre sistema sanitari. Mentrestant, arriba a Barcelona un dels homes més rics del món. L’empresari mexicà Roberto M. Faura, líder de la telefonia mòbil, negocia amb el govern la instal·lació del parc temàtic més gran d’Europa. Les protestes ciutadanes, l’intent de saltar-se la llei i les condicions del poder faran trontollar un projecte que sembla vital per reflotar l’economia del país. Però no tot és com diuen els diaris.
El 2010 l’autor va publicar Se Sabrà tot, guanyador del Premi Sant Jordi 2009. El 2012, Homes d’Honor. I aquest 2014, Eufòria. Amb aquest tercer títol, Xavier Bosch tanca un tríptic sobre el periodisme. Si al primer llibre parlava de la premsa escrita i al segon de la televisió, en aquest cas parla del present i futur del periodisme: el periodisme digital.
Acte gratuït i obert a tothom.
Més informació trucant a la Casa Irla al tel. 972.11.74.39 o al nostre web: https://sites.google.com/site/casairla/

BOSCH FALDILLA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.