Concurs World Robot Olympiad 2014

Concurs World Robot Olympiad 2014

 

90683f730b399de432426b19b8c1c795_L

Dues alumnes de l’Escola Els Estanys finalistes estatals

Dues alumnes de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro –el curs passat hi van cursar 6è de Primària- s’han classificat per a la final estatal del Concurs World Robot Olympiad (WRO), després de finalitzar en primer lloc en la fase territorial catalana en la categoria Elementary (de 7 a 12 anys) de la modalitat Regular, celebrada a la Universitat de Vic. La participació de l’equip @robot s’ha vehiculat a partir de l’activitat extraescolar de robòtica.

La WRO és una olimpíada de robòtica per a infants i joves, que han de construir mitjançant peces del popular joc de Lego, i en un temps limitat (màxim de dues hores i mitja) han de construir petits robots que siguin capaços de complir una missió. En aquesta ocasió, desenvolupar el projecte Rocket: reunir els elements d’un coet en un zona de muntatge i evacuar a tots els civils a una zona segura.

Els objectius de la competició és fomentar la creativitat, la iniciativa i la capacitat de resoldre problemes mitjançant un repte educatiu; proporcionar una oportunitat per millorar competències de comunicació, cooperació i treball en equip. També ampliar la visió dels joves sobre la ciència i la tecnologia, i animar-los a ser futurs científics, enginyers i inventors; i introduir un nou concepte de ciència i tecnologia en las activitats educatives de les escoles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.