MÚSICA I SENTIMENTS A L’ENTORN DE 1714

MÚSICA I SENTIMENTS A L’ENTORN DE 1714

 

1714-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest divendres, 10 d’octubre a les 21 hores, a l’església del Monestir i amb accés gratuït a través d’invitació, Guíxols Escena presenta: “Música i sentiments a l’entorn de 1714”.
Any del Senyor del 1714: Música i sentiments. (De les cròniques del Viatger…).
“Benvolguts, jo, Francescs Valls i Galan, Mestre de Capella de la Catedral de Barcelona, us vull donar les gràcies per haver fet cas un cop més, a la crida del Viatger, ell és qui ha volgut i m’ha demanat que vingués aquí i que us parlés de les meves vicissituds viscudes en aquests temps tan convulsos…
Sé que amb la meva missa Scala Aretina he encetat una polèmica que durarà prop de 30 anys… Però deixaré que la Música us expliqui emocions, percepcions, sentiments… ella m’ajudarà amb l’inestimable encant de quatre instruments, de quatre persones, de tres veus. Ssssssssssssstt… Silenci… les ombres d’aquell capvespre, es tornaran per a vosaltres personatges inquiets que ens parlaran i commouran amb la seva música. Acluqueu els ulls, la Música comença a explicar-nos els seus secrets”.
L’Oboè, el violoncel, un corneto vocale, un clavecí una soprano, un tenor, un baríton quatre persones, quatre instruments, tres veus.
Idea – guió: Carles González i Nogueras Direcció i assessorament musical: Aniol Botines – Daniel Morales

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.