Prop de 1.200 participants a les vistes d’estiu

Prop de 1.200 participants a les vistes d’estiu

 

afcf68fc626c3feda73b3139b995c1e9_L

Augmenta un 20% el nombre d’usuaris en relació al 2013

L’oferta d’estiu de visites guiades i activitats de descoberta a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, promogudes per la regidoria de Turisme, ha assolit un participació de 1.174 persones, amb un augment del 20% en relació a l’any anterior, i amb un 203% d’increment acumulat en només dos estius, d’ençà que s’ha renovat i ampliat totalment l’oferta. De les tres propostes programades fins llavors, s’ha passat a vuit; i d’un únic model d’activitat –la visita amb guia local- a sis d’estil divers: visita teatralitzada, ruta en bicicleta, visita familiar teatralitzada, caminada nocturna, visita amb guia local, i visita naturalista.

Durant dos mesos s’han ofert 40 activitats en caràcter gratuït (excepte la caminada nocturna), i per difondre-ho s’han editat 5.000 exemplars d’una guia en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès). Un conjunt d’accions amb la voluntat de dinamitzar l’activitat d’oci, renovar l’estil de visites guiades –vigent des fa 17 anys amb més de 150.000 usuaris-, i programar activitats per a tots els públics, en el marc de la nova acreditació del municipi com a de Destinació de Turisme Familiar (DTF).

Amb la tornada a la dinàmica del curs escolar, per primer cop s’han ampliat les visites naturalistes al Parc dels Estanys de Platja a la tardor, amb una cada tercer diumenge de mes de setembre a desembre (10 h). Simultàniament, es reprèn l’oferta de visites guiades amb guia local per a grups organitzats i amb reserva prèvia al Camí de Ronda de S’Agaró, al Nucli antic i Museu de la Nina de Castell d’Aro, i al Camí de Ronda de Platja d’Aro i Vil·la romana de Pla de Palol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.