Tallers per a gent gran • Curs 2014-2015

Tallers per a gent gran • Curs 2014-2015

 

c4fecaa262b98f9bb0866d705f15b717_L

Manteniment de la memòria i d’estimulació cognitiva

Nova edició de dos tallers gratuïts, adreçats a la gent gran (pdf) organitzats per la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, en sessions setmanals en grup reduïts, divendres del 3 d’octubre al 19 de desembre, tant al Centre Cívic Ca la Rafaela de Castell d’Aro (15.30-16.30 h) com al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (11-12 h / 16.45-17.45 h / 17.45-18.45 h), a càrrec de professionals de Jubilus Gerontologia.

El taller per al Manteniment de la Memòria, té una funció de prevenció de les pèrdues de memòria associades a l’envelliment i promoció de l’autonomia personal millorant les habilitats cognitives i estendre, al màxim la independència personal. S’organitzen en diferents nivells amb seguiment personalitzat, acompanyament i atenció del psicòleg que guia el taller. Alhora que es fa un treball mental es reforça l’autoestima i les relacions socials amb un ambient distès.

El taller d’Estimulació Cognitiva proposa sessions amb contingut terapèutic adreçades a persones amb pèrdues associades a un deteriorament cognitiu de tipus lleu-moderat. Cerquen el manteniment i l’estimulació de les àrees mentals amb exercicis personalitzats d’acord amb l’estat de cada participant, conduïdes per un psicòleg que dóna suport i fa l’acompanyament al procés de l’usuari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.