Curs d’art, d’octubre a novembre

Curs d’art, d’octubre a novembre

 

245ba4ea7cab7bbb52740285162114c5_L

La representació del cos en l’art d’occident

 

Curs d’art La representació del cos en l’art d’occident, els divendres 3, 17 i 24 d’octubre i 7, 21 i 28 de novembre (19 h) a la Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR) de Castell-Platja d’Aro, a càrrec de l’historiador de l’art, professor i blogger Pere Parramón (web). Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia (30 euros). 

Les sessions previstes són: De les Venus prehistòriques al refinament egipci (3 octubre), La glòria dels cossos grecs i romans (17 octubre), El menyspreu medieval de la carn (24 octubre), El redescobriment renaixentista i barroc del cos (7 novembre), Singularitats i paradoxes de la carnalitat del s. XIX (21 novembre) i Els cossos vulnerables del s. XX (28 de novembre).

Per al públic adult, les properes cites a la biblioteca aquest mes d’octubre són la projecció de l’audiovisual Així va ser la guerra, en el marc del Programa Petjades del Passat (dissabte 4 d’octubre), i la presentació del llibre El caso de la perla, de Carme Lafay (divendres 10 d’octubre). I fins al 31 d’octubre estan vigents les convocatòries dels Concurs de Còmic (pdf) i del 3r Premi Jordi Comas de Recerca Local (pdf).

A nivell formatiu hi ha les següents activitats programades: taller de scrapbook-Àlbum (dijous del 2 d’octubre al 27 de novembre), Conversa en anglès (dilluns del 6 d’octubre al 15 de desembre), primera xerrada del cicle Receptes de salut, la cuina de la felicitat (dijous 9 d’octubre), taller de manualitats (dimarts 14 i 28 d’octubre), i Curs de fotografia creativa – Nivell 2 (dimarts del 14 d’octubre al 16 de desembre).

Per a totes les edats el Taller de stop motion (dissabtes del 4 al 25 d’octubre i 8 de novembre), i expressament per als infants noves edicions del curs Aprenem tot jugant amb l’anglès -nenes i nens de 2 a 5 anys- (de l’1 d’octubre al 17 de desembre – Nivell 1; i del 3 d’octubre al 19 de desembre – Nivell 2); i de les sessions de contes Biblionadons –nenes i nens fins a 3 anys- (dissabte 11 d’octubre) i L’Hora del conte –infants a partir de 4 anys-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.