4 NOTÍCIES + 4 IMATGES DE SFG

4 NOTÍCIES + 4 IMATGES DE SFG

 

3-NOTIS-WEB-600x250

CONCURS DE FOTO-MOTARD DE L’AFIC Segons Informa Radio Sant Feliu L’AFIC Guíxols, amb col·laboració amb els “Pirates” ha convocat els III Concurs de Fotografia “Foto-Motard”. El tema del concurs és la ja tradicional Trobada Motera que els Pirates organitzen al Passeig, i que es portarà a terme aquest proper 5 d’Octubre. Cada concursant podrà presentar fins a cinc fotografies realitzades durant la trobada, en format jpg,, amb una mida màxima de 2400px pel costat més llarg i una resolució de 240 dpi. Les fotografies s’han d’enviar al correu electrònic info@aficguixols.cat abans de les 24 hores del dia 26 d’Octubre. El veredicte serà públic i es portarà a terme a les 22 hores del divendres 31 d’Octubre a l’auditori del Casino Guixolenc. Un cop finalitzat el fallo, es farà la entrega dels premis consistents en 100 euros i trofeu per al primer classificat, 50 euros  i trofeu per al segon i trofeu per al tercer i per al primer classificat menor de 14 anys.

motards 500

 

MÚSICA A LA BIBLIOTECA Un extraordinari espectacle musical va tenir lloc a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit el passat dissabte 27 de setembre. La Cia. Alquímia Sonora, formada per Enri Pérez, cantant, actriu i arterapeuta, i Xevi Compte, músic, pianista i terapeuta del so, va fer descobrir a la cinquantena de nens i nenes, a més dels seus pares i mares, un nou univers sonor a partir de diferents instruments ètnics:  bols tibetans, didgeridoo, tampura, monocordi, saltiri, gong xinès, diapasons i cant d’harmònics. Tot a través d’un conte conduït per la bona interpretació de l’Enri i el contrapunt i química amb en Xevi, que de seguida van connectar amb el públic i van fer experimentar als assistents la vibració sonora a través de l’oïda i d’altres sentits. Una exploració que aporta una connexió profunda amb les seves emocions i possibilita l’acostament sensible cap al món de l’harmonia musical. La narració va ser enriquida en directe pel piano i algunes cançons. Definitivament, aquell dia la sala infantil va quedar petita. Tal va ser l’èxit de l’activitat que molt probablement el proper any es programarà un altre espectacle d’aquesta genial companyia.

BIBLIO 500

 

EL VILARTAGUES ES VA PRESENTAR A L’AFICIÓ En el primer partit disputat a casa, es va aprofitar per fer la presentació de l’equip d’aquesta Temporada, de la mà d’en Lluis Baena, i després de presentar un a un els jugadors i l’equip tècnic, va ser el torn dels parlament. La primera intervenció va ser de la Regidora d’esports Magda Lupiañez, que estaba acompanyada pel Regidor Francisco Cárdenas. La Regidora que van desitjar sort a l’equip de cara a assolir els objectius marcats. Va pasar el torn a Antonio Escobar que en nom del Vilartagues CF va agraïr la presència dels afeccionats, i va anunciar l’acord d’aquesta Temporada amb l’EF Sant Feliu. El President de l’Escola, Jordi Cambronero, va recollir el testimoni i va explicar que aquest treball conjunt entre l’Escola i el Vilartagues beneficía a ambdues parts, i esdevé el primer pas per aconseguir l’objectiu de l’unitat del futbol de Sant Feliu. El Capità Dídac Guerrero va ser el següent en intervenir seguit de l’entrenador Miki. Tots dos van agraïr el suport i van desitjar poder oferir un bon nivell esportiu al llarg de la Temporada. Dissortadament el resultat no va acompanyar atès que l’Anglès es va imposar per 0 a 1.

vilartagues 500

 

CURS DE CÒMIC PER A JOVES A LA BIBLIOTECA La Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols proposa per aquesta tardor un curs de còmic per a nois i noies de 8 a 14 anys, a càrrec de l’il·lustrador Gerard Vellvehí. El curset es farà els dissabtes al matí, de 10:30 a 11:30, a la Biblioteca Pública, a partir del proper dissabte dia 18 d’octubre i fins a finals de desembre. Cal fer inscripció prèvia trucant a la biblioteca ja que les places són limitades. Gerard Vellvehí és l’artista responsable del mural que adorna la secció infantil de la biblioteca pública. Amb el curs pretén donar les nocions bàsiques d’aquesta tècnica, començant per saber dibuixar l’anatomia dels personatges i seguint per qüestions més complexes com saber expressar moviment i perspectiva o dotar els joves de coneixements sobre el llenguatge del còmic. COMIC 500

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.