EL DUQUE I LA GANXONA “MISTERIOSA”

EL DUQUE I LA GANXONA “MISTERIOSA”

 

NATALIA-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Miguel Ángel Silvestre, conegut com “El Duque“ de “Sin tetas no hay paraiso”, sèrie televisiva que va protagonitzar i que el va projectar a l’èxit, és un dels famosos més perseguits pels paparazzi. El també protagonista de la sèrie d’Antena 3, “Velvet” va tenir una relació durant tres anys amb l’atractiva actriu Blanca Suárez, que va protagonitzar sèries d’èxit com “El internado” o “El barco”, amb la qual varen trencar l’idil·li pels volts del mes de març d’aquest 2014.
Les redactores de la revista “Cuore” varen rebre unes fotos dels seus paparazzi on apareix l’actor a la sortida del gimnàs en companyia d’una “rossa misteriosa”que  l’esperava i que no eren capaces de situar per tal d’incidir amb els frívols comentaris que solen acompanyar a les imatges de la publicació.
La “rossa misteriosa” per a Cuore, és la Natalia , una simpàtica noia de Sant Feliu de Guíxols, de 25 anys, que actualment viu i treballa a Barcelona, més concretament com a una de les responsables de la discoteca Sutton, al temps que està estudiant un mòdul de turisme a la ciutat comtal.
El Sutton és la discoteca preferida dels famosos de la música, el cinema i de l’esport que dóna l’oportunitat de relacionar-se amb personatges omnipresents en aquest tipus de publicacions, que es passen la vida perseguint a les celebritats i a aquelles persones que les acompanyen.
En totes les enquestes sobre les persones més desitjades de l’Estat, Miguel Ángel Silvestre és un dels preferits de les noies i de ben segur que les fans de l’extenista professional, i des de fa uns anys actor d’èxit fins i tot reclamat per Hollywood com a nou latin-lover, envejaran a la rossa ganxona que apareix al costat de la celebritat per la qual sospiren i que a partir d’ara ja és una mica menys “misteriosa”.

Cliqueu sobre la foto per ampliar

NATALIA FALDILLA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.