Escola de Música de Castell-Platja d’Aro

Escola de Música de Castell-Platja d’Aro

 

be1456d58c660771448ef8d6f9c381d2_L

Programes d’ensenyament d’estudi reglat i lliure 2014-2015

 

L’Escola de Música de Castell-Platja d’Aro (pdf) ofereix a la seu del centre, a la Masia Bas de Platja d’Aro, per al curs 2014-2015 dues línies de treball: estudi musical reglat (infants i joves de 4 a 18 anys) i aprenentatge lliure (joves a partir de 12 anys i adults). El centre esdevé una extensió de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols, que gràcies a un conveni entre els dos ajuntaments, facilita l’accés als estudis musicals a alumnes dels d’ambdós municipis (informació, inscripcions, horaris i tarifes: dilluns i dimecres 17-18 h).
 

Els programes d’ensenyament d’estudi reglat inclouenSensibilització (P4 i P5), Iniciació (1r i 2n de Primària), Nivell Elemental (de 3r a 6è de Primària), i Grau Mitjà (a partir de 1r d’ESO). A més a més de llenguatge musical, inclou assignatures col·lectives (Coral, Conjunt Instrumental, Grup de Guitarres, Grup de Vent, Orquestra, Música de Cambra, Combo…); i també el treball de l’instrument individual (violí, viola, violoncel, contrabaix, piano, guitarra, cant, flauta travessera, clarinet, trombó, trompeta, saxofon, percussió – bateria, baix elèctric, piano modern i guitarra elèctrica).

Programes d’ensenyament d’estudi lliure, s’estructuren en llenguatge musical per a joves (de 12 a 18 anys) i llenguatge musical per a adults (a partir de 18 anys). S’hi afegeix l’estudi individual de l’instrument triat i la possibilitat de formar part d’algun dels gups d’instruments de l’escola: combo, grup de guitarres, taller de veu, orquestra d’adults, taller d’havaneres, et. I també la possibilitat de grups de llenguatge adaptats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.