Jornades Europees de Patrimoni 2014

Jornades Europees de Patrimoni 2014

 

64cc39b77ed73850331f330b81fb3b3f_L

Dissabte 27 de setembre · Visita guiada al Camí de Ronda de S’Agaró

 

L’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro participa, dissabte 27 de setembre, a les Jornades Europees de Patrimoni 2014 (JEP), amb una visita guiada gratuïta al Camí de Ronda de S’Agaró (11 h · Punt de trobada: davant l’Hotel S’Agaró). Cal reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro fins al divendres 26 de setembre. 

La regidoria de Turisme ofereix una nova oportunitat per gaudir d’aquesta proposta que durant el curs escolar només es realitza per a grups organitzats amb reserva prèvia, un cop ja ha finalitzat enguany el període d’estiu quan es realitzen en format obert per a tothom com també succeeix amb les visites al Nucli Antic de Castell d’Aro i Museu de la Nina, i a al Camí de Ronda de Platja d’Aro i Vil·la Romana de Pla de Palol a Platja d’Aro.

La visita al Camí de Ronda de S’Agaró dóna la possibilitat de gaudir, tot passejant, de la bellesa del paisatge i del prestigi que envolta aquest camí de ronda que uneix els dos extrems de S’Agaró: de la Platja del Racó a Sa Conca (conjunt declarat Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya). Les JEP són promogudes pel Consell d’Europa i la Unió Europea i es celebren durant el setembre a tota Europa amb l’ objectiu d’establir una connexió entre els ciutadans i el seu patrimoni cultural, oferint múltiples activitats sota el lema permanent de les Jornades: Europa, un patrimoni comú.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.