Cursos d’alimentació natural 2014-2015

Cursos d’alimentació natural 2014-2015

 

cbd635cfe99d91c235fcc0b6a1c8204d_L

Tallers d’iniciació, aprofundiment i pràctiques de cuina saludable

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro amb la col·laboració de Dipsalut organitza tres cursos d’alimentació natural (pdf), oberts a tothom. El programa comença amb un taller d’iniciació de cinc sessions: dissabtes 4 i 18 d’octubre, 15 i 29 de novembre i 13 de desembre (25 euros). Continua amb el d’aprofundiment, de quatre sessions: 10 i 24 de gener, i 7 i 21 de febrer (20 euros). Finalitza amb les pràctiques de cuina saludable, de quatre sessions: 7 i 21 de març, 18 d’abril i 16 de maig (30 euros). Tots els tallers són al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (10-13.30 h).

Les inscripcions cal formalitzar-les al mateix centre cívic de dilluns a divendres (9-13 h i 15-19 h), i i hi ha d’haver un mínim de 15 persones per poder realitzar cada curs. Per poder participar en el taller d’aprofundiment i/o a les pràctiques de cuina saludable cal haver realitzat prèviament –aquest any o anteriorment- el d’iniciació. Desenvolupats per les expertes en teràpies naturals Mònica Albertí i Esther Pardo, els tallers ofereixen les nocions necessàries per saber moure’s entre la diferent informació nutricional que hi ha i conèixer el ritme de conreu per poder gaudir en cada moment dels productes de qualitat que es produeixen a prop nostre.

En el taller d’iniciació s’estudien els aliments amb alta i baixa vitalitat, els additius, l’aparell digestiu, els nutrients, els grups d’aliments, l’elaboració d’un menú diari, la combinació dels aliments, les vitamines i els minerals, l’aigua i la fibra, i l’alimentació ecològica. Els temes proposats en el taller d’aprofundiment són la confecció d’una dieta completa per a una alimentació correcta, calculant la quantitat de proteïnes, hidrats i greixos. Les pràctiques de cuina saludable consisteixen en l’elaboració a cada sessió d’esmorzar, dinar i sopar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.