El festival caní Festiguau de Santa Cristina celebra sis anys

El festival caní Festiguau de Santa Cristina celebra sis anys

 

festival-cani

Segons Informa Diari De Girona Més de 2.000 persones acompanyades pels seus gossos van participar ahir en la sisena edició del festival caní Festiguau.

Enguany, la festa dels gossos de companyia va celebrar el seu sisè aniversari amb un creixement respecte a les edicions anteriors, i va demostrar, així, el fort arrelament que ha tingut aquesta festa al territori, tant a nivell local com comarcal, per erigir-se com un dels esdeveniments importants de l’any.

Els actes que es van dur a terme durant la festa van ser una exhibició d’habilitats canines i obediència, entre elles la detecció d’explosius a càrrec d’experts ensinistradors, una desfilada de gossos en adopció i un concurs de gossos obert a tothom en què el propietaris van poder lluir la seva mascota públicament.

Es van donar premis al gos o gossa més veterà, al més jove, al més trapella, al més maco, al més pelut i al que més s’assemblava al seu amo. En total hi van concursar 120 animals, a banda dels que estaven fora de llista.

L’organització del festival caní Festiguau va anar a càrrec de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro amb la col·laboració de les protectores d’animals gironines i set associacions dedicades als animals de companyia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.