Dinamització dels Itineraris Saludables

Dinamització dels Itineraris Saludables

 

5c27a90b3ac4e2635a4bb0e6d14f86ff_L

23 de juny · 31 de juliol · 28 d’agost · 25 de setembre

 

Noves sessions de dinamització dels Itineraris Saludables durant aquest estiu: 23 de juny (9.30 h) i 28 d’agost (18 h), des del Parc Urbà de Salut de Platja d’Aro (Parc dels Estanys – Av. Londres); i el 31 de juliol (19 h) i el 25 de setembre (19 h) des del parc de Castell d’Aro (Parc Pau Casals – Can Nitus). Són sessions obertes a tothom, gratuïtes i conduïdes per una fisioterapeuta especialitzada. 

Una iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro i Dipsalut amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i el suport del Consell Comarcal del Baix Empordà per promocionar durant l’estiu, aquests recorreguts, i també, amb una vintena de sessions el Parcs Urbans de Salut.

Els Itineraris Saludables (pdf) són recorreguts que transcorren tant per dins la població com pels afores, però sempre passen pel nucli urbà, de manera que no requereixen desplaçar-se en vehicle per utilitzar-los i estan connectats entre ells formant xarxa. Els tres itineraris del municipi mesuren 2’6 km, 4’4 km i 7’6 km, estan senyalitzats, formen xarxa entre ells i passen pels tres Parcs de Salut Urbans.

Les noves sessions de dinamització dels Parcs Urbans de Salut del municipi són cada dimecres de l’11 de juny al 24 de setembre (19 h) dimecres 11 i 25 de juny (19 h). Aquests parcs són un conjunt d’aparells per fer exercici físic dissenyats per una comissió d’experts multidisciplinària. Al municipi n’hi ha tres, situats al Parc dels Estanys de Platja d’Aro (12 aparells); i al Parc Pau Casals – Can Nitus de Castell d’Aro, i a la Plaça Sant Ramon de S’Agaró (8 aparells cadascun).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.