L’aparcament d’autocaravanes de Platja d’Aro, obert a canvis

L’aparcament d’autocaravanes de Platja d’Aro, obert a canvis

 

Platja d'Aro. Estaci

Segons Informa El Punt Avui La pugna entre el PSC, impulsor d’un aparcament especial per a autocaravanes durant tot l’any a Platja d’Aro en el darrer mandat, i el govern actual de CiU i el PP, que arran de les queixes dels càmpings el va limitar als mesos d’hivern, continua. Malgrat que la darrera oferta dels socialistes no convenç el govern, la regidora de Turisme, Imma Gelabert, va obrir la porta a canvis en l’explotació del servei.

El regidor Martí Duran (PSC) va dir en el ple de dimecres a la nit que la situació actual “no és desitjable”, amb l’esplanada barrada al pas dels campistes, infrautilitzada com a pàrquing de cotxes, i les autocaravanes esteses pels carrers dels Estanys. Duran va llançar una oferta per mirar de trobar un consens amb els empresaris: que s’aliïn o es busqui una empresa externa per mantenir el servei públic a l’estiu, de pagament i fent difusió de l’oferta dels càmpings privats. “Es tracta que hi vegin, en comptes d’una competència deslleial, una oportunitat”, va reblar.

Duran va alertar del risc d’accidents que l’activitat de les autocaravanes en carrers oberts al trànsit pot comportar. Gelabert va admetre que és un “tema difícil”, però va insistir a defensar la no-competència amb els càmpings durant la temporada alta. No obstant això, va recordar que la setmana vinent es farà l’assemblea de càmpings gironins i que si troben una fórmula millor de consens s’aplicarà.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.