5 notícies 5 imatges de Sant Feliu

5 notícies 5 imatges de Sant Feliu

 

GASETILLA-WEB-600x250

Exposició de Júlia Amate al Pati de l’Ajuntament de SFG
Segons Informa Radio Sant Feliu Del 15 al 28 de setembre al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols exposició de l’artista Júlia Amate “Julamaher”, pintura d’olis.
Horari: De dilluns a dissabte de 10h a 13h. i de 16h a 19h.
Diumenge de 10h a 14h.
Vernissatge dissabte 20 de setmebre a les 18h.
Organitza l’Ajuntament de SFG.
expo_julia_amate

Durant tot aquest mes a la Biblioteca els llibres que parlen del 1714 i la Guerra de Successió
En motiu de la diada de l’11 de setembre, i durant tot aquest mes, a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit trobareu tots els llibres que ens parlen del 1714 i la Guerra de Successió exposats al vestíbul de la Biblioteca, disponibles per a que us els pogueu emportar a casa.
Ja sigui per a adults, joves o infants, des de l’assaig o des de la ficció (penseu, per exemple, en Victus, d’Albert Sánchez Piñol), podeu endinsar-vos en el tricentenari a través dels llibres.
Podeu consultar la llista completa clicant aquí.

llibres_biblio tricentenari

Interior i la Diputació donen desfibril•ladors per als vehicles dels Mossos d’Esquadra i milloren el servei de teleassistència per evitar agressions i robatoris a la gent gran
Totes dues iniciatives són pioneres a Catalunya en la millora de la seguretat ciutadana.
La Diputació de Girona va fet un pas endavant en la millora de la protecció de la gent gran amb l’ampliació del Servei Local de Teleassistència (SLT) com a eina per fer front a possibles agressions i robatoris a les llars dels usuaris. I un altre pas endavant en la millora de la seguretat de la ciutadania va ser la cessió, per part de Dipsalut, de 74 desfibril·ladors al cos de Mossos d’Esquadra de les comarques gironines per tal que els agents els duguin als vehicles i puguin utilitzar-los en cas d’aturada cardíaca.
Totes dues accions van ser presentades dia 4 de setembre pel president de la Diputació, Joan Giraut, i pel conseller d’Interior de la Generalitat, Ramon Espadaler, en un acte en què també van participar el vicepresident de la Diputació, Xavier Soy; el vicepresident primer de Dipsalut, Josep Maria Corominas, i el delegat territorial del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús.

desfibril.ladors_diputacio
Taller medicinal per aprendre a fer xarop per a la tos
El proper dissabte 20 de setembre tindrà lloc un nou taller medicinal en el que aprendrem a preparar un xarop per a la tos.
El punt de sortida serà a les 11h davant la porta principal del Museu d’Història i primer es farà una sortida de reconeixement de plantes remeieres i posteriorment es desenvoluparà el taller de preparació de xarop, a base de saüc i altres plantes medicinals. L’activitat serà a càrrec de Cristina Viñas, fitoterapeuta del Cau de les Marietes (Espolla).
Cal portar un potet de casa per endur-se una mostra del xarop.
Horari: 11h a 14h
Lloc: Entorn de Sant Feliu i Pati de l’Antic hospital municipal
Preu: 4€
Inscripcions: Museu d’Història i Oficina de Turisme (Pl. Monestir s/n. Edifici Monestir). De dilluns a diumenge de 10h a 21h
Cal Inscripció prèvia! Data màxima d’inscripció: dijous 18 de setembre
Més informació: 972821575 / museuhistoria@guixols.cat

xarop

Aquesta tardor tornen les converses en anglès i francès a la Biblioteca
Un espai on practicar aquestes llengües en un ambient distès, millorar-ne la fluïdesa, ampliar-ne el vocabulari i passar una bona estona amb persones, que volen millorar el seu nivell d’anglès i/o francès. I per complementar la pràctica oral, material d’autoaprenentatge, novel•les i pel•lícules en versió original.
La programació inclou dos nivells de conversa en anglès:
BÀSIC, els dimarts de 15.30 a 16.30 hores, o
AVANÇAT, els divendres, de 15.30 a 16.30 hores.
La persona encarregada de conduir les converses tornarà a ser l’Anna Cortey, llicenciada en traducció i interpretació i amb una àmplia experiència.
Les converses en francès tindran lloc els dilluns, de 15.30 a 16.30 hores i aniran a càrrec de Sandrine Rendu, professora nadiua de francès.
Les places són limitades.
Per a més informació i inscripcions, contacteu amb la Biblioteca en persona, per telèfon (972 32 40 57), correu electrònic o facebook.
INICI:
Converses en anglès: 23 de setembre
Converses en francès: 29 de setembre

aprendre _angles_frances


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.