Correus col.labora amb “Missatgers de la Pau”

Correus col.labora amb “Missatgers de la Pau”

 

material_escolar_3_web-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu fins al 18 de setembre, “Missatgers de la Pau” recollirà donacions de material escolar en totes les oficines de correus en el marc de la seva campanya “Omple les seves motxilles d’il•lusió!”
El material que es reculli en les oficines de Catalunya, serà lliurat a l’Associació Cívica La Nau, el Banc de Recursos no Alimentaris que s’ocuparà de la distribució entre les famílies catalanes en situació de dificultat.
És una trucada a la solidaritat a tots els espanyols per recollir material escolar que permeti ajudar en la seva volta al col•legi als nens més desfavorits.
Correus sempre s’ha caracteritzat pel seu compromís social i, per això, és un orgull per a nosaltres col•laborar amb el Pare Ángel i la seva Fundació, posant a la seva disposició les gairebé 2.400 oficines postals que tenim a tota Espanya com a punt de recollida del material que omplirà d’il•lusió l’inici de curs de molts nens”, ha afirmat Javier Cuesta, President de correus en l’acte de presentació de la Campanya. El Pare Ángel, fundador de “Missatgers de la Pau” ha expressat el seu emocionat agraïment a correus i a totes les entitats que estan prestant el seu suport a aquesta iniciativa.
A l’acte de presentació de la campanya, que s’ha celebrat en el Centre de Formació de Correus a Madrid, ha participat Monserrat Domínguez, directora del “The Huffington Post”, i també ha assistit Manuel Sanchís, exfutbolista internacional.
Per col•laborar en aquesta campanya, es poden lliurar, fins al 18 de setembre, donacions de material escolar nou (llapis, colors, quaderns, pintures, regles, bolígrafs, gomes d’esborrar, estoigs, etc.) en qualsevol de les prop de 2.400 oficines de correus d’Espanya, dins dels seus horaris habituals.
Important: no es recolliran llibres de text ni de lectura, encara que sí són necessaris els diccionaris en diferents llengües: castellà, català, anglès, francès…
Les oficines de correus exhibiran un cartell de la campanya, tríptics informatius així com un recipient on dipositar el material. El lliurament i l’enviament del material és totalment gratuït, tant per als donants com per l’ONG Missatgers de la Pau gràcies a la col•laboració de correus.
També es pot contribuir a la campanya enviant un SMS solidari amb el text AJUDA MATERIAL ESCOLAR Al 28099. El cost d’aquest SMS és d’1,20 euros i anirà destinat íntegrament a la campanya.
Igualment es poden realitzar aportacions econòmiques per ajudar a famílies en situació de vulnerabilitat en la compra de materials, roba escolar i llibres de text pels més petits, a través de la C/C ÉS21 0049 5104 1120 1606 3667 (Titular: Fundació Missatgers de la Pau. Concepte: “Omple les seves motxilles d’il•lusió!”)
L’any passat es va realitzar la primera edició d’aquesta campanya solament en la Comunitat de Madrid i es van reunir més de 15 tones de material escolar gràcies a les donacions de particulars, empreses i institucions. L’èxit obtingut per la iniciativa ha animat a Missatgers de la Pau i correus a col•laborar també aquest any i estendre la recollida a tot el país, aprofitant la cobertura territorial que brinda la xarxa d’oficines de CORREUS.
Tots els materials recollits seran distribuïts a través de Missatgers de la Pau i altres ONG col•laboradores. En aquests dos últims anys, s’ha engegat a Espanya tota una “Xarxa de Recursos Socials “anti-crisis”. Així, a Catalunya, tot el material que es reculli en les oficines postals catalanes, serà lliurat a l’Associació Cívica La Nau, el Banc de Recursos no Alimentaris que s’ocuparà de la de la seva gestió i distribució entre les famílies catalanes en situació de dificultat econòmica, laboral o social.
Altres projectes i activitats que formen part d’aquesta xarxa són: Banc Solidari, Menjadors infantils, Guarderies Socials, Aules de Reforç i Suport Educatiu, Borses d’Ajudes Materials, Cistella Solidària, Voluntariat Social, Projectes de Socialització i Integració, i Cursos i programes de Formació integral i capacitació laboral entre altres.

correus_web_afegida_2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.