LA GRAN FIRA ESTATAL D’SCRAPBOOK A SFG

LA GRAN FIRA ESTATAL D’SCRAPBOOK A SFG

 

SCRAP-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Es tradició que a Sant Feliu de Guíxols s’aprofiti el final d’estiu i l’inici de la tardor per tal de celebrar les Fires (de paper antic, de joguines, del disc, de pintura, etc.).
Una de les fires, la de l’Scrapbook (modalitat de creacions artístiques sobre la base del paper) té ja, a dia d’avui, una importància primordial a nivell de tot l’Estat. És una de les fires més importants, i de les més antigues, sobre aquesta modalitat, amb un reconegut punt de prestigi.
Els propers 30 i 31 d’agost se’n fa la quarta edició. Organitzada per l’Associació per a la Promoció de l’Scrapbook i Altres Manualitats Scrapmaniatics, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, enguany compleix ja la seva quarta edició.
La gran festa de l’Scrapbook, que és tal i com s’entén aquest gran esdeveniment, s’estructura en tot un cap de setmana, però el tipus d’activitats es diferencien entre dissabte i diumenge:

Dissabte 30 d’agost FIRA SCRAPMANIATICS (de 10.00 a 21.00 hores) amb:
-Fira-Mercat de productes d’Scrapbook amb parades de botigues d’Scrapbook de tot l’Estat Espanyol amb més de 30 botigues participants.
– 22 tallers EXPRESS (d’1 hora de durada) i 6 tallers XL (de 3 hores de durada) amb els/les més reconeguts/des talleristes de tot Espanya (Elena Roche, Alberto Juárez, Quim Díaz, Marisa Bernal, Judy Alonso, Lorabailora, Marta Juez, Mireia Carbonell, i un llarguíssim etcètera). Amb una bossa de benvinguda plena d’obsequis a tots/es els/les participants als tallers.
-Espai REPTE, en el que els/les més coneguts/des scrapers/es reunits de dos en dos participen en un repte scraper en viu (diferent para cada parella) davant del públic.
– Presentació de diferents publicacions (Veo Veo Magazine, tercer número de l’especial de Manos Maravillosas sobre scrapbook: Papel Creativo,…) i productes del món de l’scrapbook.
-Sorteig de paquets de material d’Scrapbook.
-Exposició d’Scrapbook: La història del turisme a Sant Feliu de Guíxols scrapejada

Diumenge 31 d’agost SHABBYMANIA (de 09.30 a 19.00 hores):
El diumenge se centra en un esdeveniment scraper internacional, i els//les participants s’inscriuen a tota l’activitat:
– Acollida i esmorzar
– Taller MINI ÁLBUM SHABBY CHIC amb Karola Witczak
– Aperitiu i Dinar
– Taller TARGETERIA SHABBY CHIC amb Mariuz Gierszewski
– Berenar i comiat
Per a més informació i inscripció als tallers, que ja han obert el termini, amb un espectacular èxit (ocupació de pràcticament la meitat de les places en les primeres hores d’inscripcions) es poden consultar al blog de la fira www.scrapmaniatics.blogspot.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.