8 NOTÍCIES IL.LUSTRADES DE SFG

8 NOTÍCIES IL.LUSTRADES DE SFG

 

5-NOTICIES-500-WEB-600x250

SINOPSI DE TRES SUCCESSOS A SANT FELIU
Segons Informa Radio sant Feliu En les darreres hores s’han produït tres successos a Sant Feliu entre els quals destaca la sobtada mort de Ramiro Moner, el cos del qual estirat al terra del balcó del seu domicili del carrer Camisó fou vist per una veïna que va alertar de la situació. Es va requerir la presència de la Policia Local que va accedir al domicili per intentar atendre’l però ja no responia a cap mena d’estímul i el cas es va passar als Mossos d’Esquadra.
Ramiro Moner, de 77 anys, havia estat president de l’Associació de Veïns de Vilartagues i en els darrers anys militava en la formació Tots per Sant Feliu de la qual en va ser un dels seus fundadors.
Dimarts al matí es varen produir dues incidències més. Una a la zona de Can Rius on un jove de 14 anys va patir una lipotímia i s’hi varen desplaçar policia, bombers i una ambulància. Tot i que només patia petites contusions, fou traslladat a l’hospital per tal de posar-lo en observació, que ve a ser la mateixa situació d’una dona que fou envestida per un vehicle en el pas de vianants del passeig del Mar a l’alçada de l’edifici del Murlà. Fou evacuada amb un helicòpter que va haver d’aterrar al port. Com apuntàvem, el seu estat és favorable després d’estar unes hores en observació.

RAMIRO 500

 

ANNA CASTELLÓ A LA CASA IRLA
Aquest dissabte 30 d’agost a les 19h a la Casa Irla, s’inaugura l’exposició de l’artista Anna Castelló, titulada genèricament “ Sant Feliu i jo”.
Tot i que el títol pugui fer pensar que veurem unes obres d’art sobre la ciutat de Sant Feliu de Guíxols no és ben be això el que vol transmetre l’artista. L’Anna pinta per a Sant Feliu i la seva gent. Li agrada bolcar-se en les sensacions, olors, colors i les vivències que broten del seu interior amb llibertat, delicadesa i transparència.
Ella comenta que “Els meus pensaments es transformen en colors i formes, sense intenció de que s’entengui res, senzillament per gaudir-ne. Si quan veieu les meves pintures ho puc aconseguir, em puc sentir més que afortunada.”
I efectivament el que es pot fer en contemplar les obres de l’Anna Castelló és gaudir-ne, passar-ho bé mirant i contemplant els espectacles de llum i color que desprenen les seves creacions. Es pot visitar fins a final d’octubre.

ANNA CASTELLÓ 5000

 

DIUMENGE, LA VOLTA DEL SERRÀ
Aquest diumenge, 31 d’agost,  l’Aquàtic Club Xaloc Organitza “La Volta del Serrà” que concentrarà els equips a les 8 i amb sortida a les 9 de la platja, zona racó de ponent.
És tracta d’una travessia per equips formada per dues persones del mateix sexe o mixta que han de completar una distància de 7 km. en circuit d’anada i tornada. Un component neda i l’altre el segueix amb el caiac, indicant-li el rumb i fent el seguiment al seu costat i que es poden rellevar en qualsevol de les dues especialitats, sempre que ho desitgin. Categories i premis: per a participants de  +33 +50 +75 +95 (masculí / femení / mixte ). Mixte: 1 component de cada sexe). Hi haurà premis pels tres primers equips classificats de cada categoria. • Els trofeus es lliuraran 15 minuts desprès d’acabar la Travessia o l’últim participant.

SERRÀ 500

 

SARDANES AL BARRI DEL PUIG
L’Agrupació amics de la Sardana i l’Associació de Veïns del Barri del Puig, amb el patrocini de l’Ajuntament, organitzen aquest divendres, 29 d’agost a les 19:30 h. la Primera Festa del Barri del Puig a la Plaça del Puig a càrrec de la Cobla Blaix Empordà amb composicions de Joan Lázaro, Amadeu Cuadrado, Ricard Viladesau, Antoni Mas, Rafel Figueras i Josep Vicens “Xaxu. Es sortejarà un tortell gentilesa de Pastisseria Montserratina.

PUIG 500

 

REUNIÓ DE LA COMISSIÓ DE VEÏNS DEL PLA DE BARRIS
El proper dimarts 2 de setembre a les 20:30h  tindrà lloc, a la Casa Albertí, la Comissió de veïns del Pla de Barris amb la següent ordre del dia:
Benvinguda i presentacions
Inauguració Mercat Ecològic i Artesanal
Inici de les obres dels carrers Lluna, St. Martirià i Adén
Projecte Viver d’Empreses
Actuació a la pendent del C/Penitència
Cursos 2014-2015
Qüestions de les associacions de veïns/es
Precs i preguntes
Cloenda

GIRONA 500

 

L’AMI CONVOCA A LES ENTITATS DE SFG AQUEST DIVENDRES
L’AMI (Associació de Municipis per la Independència) convoca a totes les entitats de Sant Feliu de Guíxols aquest divendres, 29 D’AGOST, a les 12 del migdia a la Sala de Plens de l’Ajuntament a través d’una circular signada per l’alcalde, Joan Alfons Albó i pel vicealcalde Pere Albó, amb el text que podeu llegir en la còpia del document original que podeu trobar al peu d’aquesta notícia, Premeu al damunt de l’arxiu per ampliar:

AMI
CONCERTS A LA GOLETA, NIT DE HIP-HOP
Dissabte, 30 d’agost, a les 23 h. se celebra a La Goleta una  Nit de Hip-Hop amb els rappers Ricky Ricardo & Moreno Malo, Supramario (Palamós), Mokro & Inyektor (Palafrugell-Palamós), Largo & Siko (Palamós) i Miriam Katze (SFG). Final de festa ambRebe Complot (Speack techno – Bcn). Entrada Gratuïta.

GOLETA 500

 

S’AJORNA LA REGATA DE VETERANS DEL CLUB NÀUTIC
El Club Nautic Sant Feliu de Guíxols informa que la Regata de Veterans que fa uns diez varem anunciar es trasllada al 27 de setembre.
Recordem que és una regata de vella lleugera per a veterans majors de 40 anys amb sortida de l’Escola de Vela a les 12 del migdia. La inscripció és gratuïta i a la finalització de la prova es farà el lliurament de trofeus i una barbacoa per als participants. Més informació a les oficines del club.

NAUTIC 500

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.