MÉS INFO SOBRE L’ACCIDENT DE DIMECRES

MÉS INFO SOBRE L’ACCIDENT DE DIMECRES

 

ACCIDENT-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu En referència a l’accident de dimecres a la carretera de Platja d’Aro a Calonge, a l’alçada de l’Hotel Cala del Pi, del qual publicàvem aquest dilluns una fotografia que GironaNotícies difonia en el seu Twitter, estem en disposició d’ampliar la informació a petició dels nostres oients/lectors. L’accident entre un utilitari i una furgoneta es va produir a quarts de vuit del matí del dimecres de la setmana passada, a resultes del qual hi varen haver tres ferits greus.
En l’utilitari hi viatjava un noi de Platja d’Aro i en la furgoneta un matrimoni de Sant Feliu que anava a treballar a una xarcuteria de Sant Antoni de Calonge quan l’altre vehicle, en sortir del revolt, va envair el carril esquerra topant frontalment amb la furgoneta, a resultes del qual també es va produir un incendi.
El conductor de l’utilitari va haver de ser traslladat a Girona i posteriorment evacuat l’Hospital de la Vall d’Hebron de BCN on roman amb diverses ferides internes de consideració d’alguna de les quals ha hagut de ser intervingut.
Per extreure al conductor de la furgoneta, que va quedar atrapat en el vehicle, es va requerir l’actuació dels bombers i, posteriorment, fou traslladat a la Clínica Asepeyo, de Sant Cugat, on ha estat intervingut en diverses ocasions de les dues cames que és la part del cos que té més afectada.
Quant a la seva dona, que ocupava el lloc de l’acompanyant, es troba ingressada a l’UCI de l’Hospital Josep Trueta amb diverses costelles fracturades i perforació de pulmó a més de diversos politraumatismes, arrel dels quals li han diagnosticat una recuperació molt lenta.
Quant a les causes que varen provocar l’accident hi ha diverses versions que encara cal contrastar però cal destacar la ràpida actuació de les policies locals de Calonge i Platja d’Aro en el primer moment i la intervenció dels diferents cossos que varen conformar el dispositiu per atendre els ferits i la seva posterior derivació als centres hospitalaris.

 

FALDILLA 1 ACCIDENT   FALDILLA 2 ACCIDENT

One Response to "MÉS INFO SOBRE L’ACCIDENT DE DIMECRES"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.