ROBATORI AL FRANKFURT S’AGARÓ

ROBATORI AL FRANKFURT S’AGARÓ

 

FRANKFURT-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Ràpid, així és com van actuar uns lladres que van rebentar les tres màquines escurabutxaques i van obrir la caixa forta d’un bar de s’Agaró. Es van emportar un bon botí: 7.000 euros en total. Aquest és el tercer robatori en un mes en el mateix carrer del nucli, l’avinguda Platja d’Aro. I és que uns lladres han entrat també a robar en un restaurant i en un estanc, informa el Diari de Girona. Els Mossos d’Esquadra es troben investigant els fets i si tenen relació entre sí o hi ha darrere els mateixos autors.
Els fets de la matinada de divendres  es van produir al Frankfurt S’Agaró, que es troba en aquesta artèria principal del nucli de població. Els lladres per poder accedir-hi van actuar al voltant de dos quarts de cinc de la matinada i van forçar la persiana del local i van esbotzar les tres màquines escurabutxaques des d’on se’n van emportar 5.000 euros i llavors, també es van emportar els diners de la caixa forta, uns 2.000 euros. Segons fonts consultades, el propietari va explicar que aquella nit havia decidit quedar-se a dormir al pis de dalt per por d’un robatori i ni es va adonar que els lladres hi havien entrat de tan ràpid que varen actuar.
I és que des del 31 de juliol s’han perpetrat tres robatoris en la mateixa avinguda. El primer va ser el 31 a l’Estanc S’Agaró, on van entrar i robar després de trencar els vidres de l’establiment amb una furgoneta. Aquest cas es troba sota investigació de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) dels Mossos.
L’altre robatori es va produir al Restaurant Casa Maria del mateix vial i en aquest cas els lladres van actuar de la mateixa manera que ahir i també van rebentar les màquines escurabutxaques i es van emportar més de 1.000 euros.
Es dóna el cas que el 9 d’agost, però ja en nucli de Platja d’Aro es va produir també un altre robatori al restaurant Giovanni i els assaltants van actuar amb el mateix modus operandi que els d’ambdós locals de restauració.
Davant els robatoris, els Mossos d’Esquadra es troben investigant per trobar els autors dels assalts als diversos locals i esperen que amb les proves que es puguin aconseguir de cada cas es puguin detenir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.