4 NOTÍCIES, 4 IMATGES DE SANT FELIU

4 NOTÍCIES, 4 IMATGES DE SANT FELIU

 

500-WEB-600x250

BLUES METAL ACTUA AL VILLAGE DEL PORTA FERRADA
Segons Informa Radio Sant Feliu El grup Blues Metal compost pels ganxons Xavier Casals (bateria), Xavier Mon¡fort (baix) i Emili Baleriola, varen actuar en el Village de l’Espai Port, una de les actuacions programades en aquest espai annex a l’auditori. El trio va oferir un interessant repertori en el qual varen deixar constància de la seva compenetració com a banda i de les seves qualitats individuals, un aperitiu perfecte abans de l’actuació dels Blues Brothers i de la seva banda, conformada per músics que han estat referents dels, diguem-ne que teloners, que s’exhibien i feien allò que més els agrada a uns metres del gran escenari.

BLUES METAL 500


FERRAN CULLELL ACTUA A COSTA RICA

El jove músic ganxó Marc Cullell va actuar el passat 13 d’agost al Teatro Nacional de Costa Rica amb un duet de pianos amb Sergio Sandi en un concert anomenat “Gala de Teclas” en el qual varen interpretar danses espanyoles de“La Vida Breve” y la “Danza Ritual del Fuego” de Manuel de Falla, tangos argentins de Ástor Piazzolla, el “Salón México” d’Aaron Copland, i la “Danza Macabra” de Camille Saint-Saëns entre altres, assolint un destacat èxit lluny del nostre país i consolidant la seva prometedora carrera musical.

CULLELL


FESTA D’ESTIU A VILARTAGUES

Aquest dissabte festa de l’estiu a la Plaça Salvador Espriu. A les 18.30h exhibició dels nens i nenes del Casal Esquitx. A partir de les 19h jocs infantils, concurs de dibuix “dibuixa la teva escola” i festa de l’aigua! A partir de les 20h, música a càrrec de Jorge i botifarrada a càrrec del Grup Pirates. Organitza: L’Associació de veïns de Vilartagues, Tueda de Dalt i Poble Nou. Col.labora: L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

ESPRIU 500

 

MATRICULACIONS DE L’ESCOLA D’ADULTS
El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, informen que les matriculacions per als cursos que s’imparteixen a a l’Escola d’Adults, al Centre Cívic Vilartagues  es portaran a terme en les següents dates:  del 2 al 8 de setembre de 17 a 20 h. matrícules per a inscrits (full rosa i full blau). Dies 10, 12 i 15 de setembre, de 17 a 20 h. matrícula de places vacants i llistes d’espera. També apunten que els alumnes de GES han de portar original i fotocòpia del llibre d’escolaritat. Per a totes les inscripcions es necessitarà una fotocòpia del D.N.I. i una fotografia recent mida carnet. Ensenyaments inicials i bàsics: Llengua catalana, castellà, anglès i informàtica. Preparació per a les proves d’accés a: Cicles Formatius de Grau Superior, Universitat per a majors de 25 anys, certificat de nivell bàsic de català A-2.  nivell elemental (B-1), nivell intermedi (B-2). nivell de suficiència (C-1), nivell superior (C-2), curs semipresencial. Competències per a la societat de la informació (diferents cursos) Serveis: Aula d’autoformació, biblioteca. Cicle d’informació instrumental (cultura general) Cicle d’educació secundària (GES).

ADULTS 500

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.