La piscina de Sant Miquel d’Aro es pot reobrir avui

La piscina de Sant Miquel d’Aro es pot reobrir avui

 

La clausura de la pi

Segons Informa El Punt Avui L’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Josep Llensa, va comunicar ahir als veïns de la urbanització de Sant Miquel d’Aro que farà desprecintar la piscina i les instal·lacions esportives comunitàries de la urbanització de Sant Miquel d’Aro les pròximes hores.

La reunió a petició dels veïns afectats que dijous passat van entrar una instància a l’Ajuntament per sol·licitar-la es va fer ahir a primera hora i inicialment no va estar exempta de tensió. A poc a poc, les dues parts van arribar a una entesa i van acostar posicions.

“Nosaltres li vam preguntar, per exemple, què va fer que no tanqués la piscina el 8 de maig i en canvi ho fes ara, en ple mes d’agost, i ell ens va contestar que havia cregut convenient fer-ho així”, afirmava ahir l’advocada Àngels Alegre, portaveu dels veïns.

Alegre va confirmar que l’Ajuntament manté les mateixes peticions però “no tan formalment”. Segons assegura Alegre, l’Ajuntament s’ha compromès a relaxar les condicions i, si el tècnic municipal emet un informe en què deixa una porta oberta, Llensa es va comprometre ahir que avui mateix podria aixecar el tancament de la piscina i de les instal·lacions. Això sí, l’Ajuntament no cedeix pel que fa al bar, que és on els incompliments són més importants.

Pendents de l’informe

L’alcalde, Josep Llensa, va admetre ahir l’entesa i es va mostrar disposat a revocar el tancament parcialment si pot ser avui mateix: “L’enginyer dels veïns ha d’aportar aquest matí un informe i si ho fa tal com hem quedat i els nostres tècnics el validen avui mateix faré un altre decret d’alcaldia perquè la policia local tregui el precinte a les instal·lacions de seguida.” Llensa va confirmar que l’aixecament del tancament és per a les instal·lacions esportives i la piscina però, en cap cas, per al bar restaurant, on les irregularitats són grans.

Instàncies per reclamar “igualtat de tracte”

Els veïns s’havien organitzat per reclamar que les instal·lacions de la urbanització de Sant Miquel d’Aro rebessin el mateix tracte que d’altres piscines i instal·lacions del municipi. Ells entenen que no és així i, per això, preparen instàncies perquè tots els veïns de la urbanització que ho creguin convenient reclamin a l’Ajuntament “igualtat de tracte”. En la instància preparada es reclama que els serveis tècnics municipals emetin un informe sobre l’estat de totes les instal·lacions similars a la de la urbanització de Sant Miquel on s’avaluï si tots els requisits tècnics que es reclamen al complex de la seva urbanització es compleixen “estrictament” en totes les piscines, instal·lacions esportives i bars restaurants de la població. En la instància també es pregunta si les instal·lacions elèctriques de les quals és titular l’Ajuntament disposen d’una acta d’inspecció favorable en vigor emesa per una entitat acreditada i si existeix un informe desfavorable relatiu a alguna instal·lació semblant en la resta d’urbanitzacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.