500 PERSONES ASSISTEIXEN A L’ASSAIG DE LA V

500 PERSONES ASSISTEIXEN A L’ASSAIG DE LA V

 

V-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Segons  una nota de Guíxols per la Independència, dissabte varen assistir 500 persones a la convocatòria de l’assaig de la V a la plaça del Mercat de Sant Feliu que, amb el lema “vine a encendre una llum per la independència” varen enfocar, amb les seves llanternes led, les façanes del mercat cobert i el campanar de l’Ajuntament al crit d’independència seguit del cant d’Els Segadors.
A més, durant tota la tarda hi va haver parada informativa i de marxandatge de l’ANC per tal de recollir i reservar les samarretes oficials de l’11S2014 que ajuden a finançar la campanya “Ara és l’hora”, recollir els tiquets dels busos col•lectius per anar a Barcelona l’11S2014, i per acabar d’agafar les signatures de la campanya “Signa un Vot per la Independència” que properament s’entregaran al Parlament.
També es va ajudar a totes aquelles persones que encara no estan inscrites als trams de la V a Barcelona del dia 11S2014, la concentració unitària “Ara és l’hora, units per un país nou”, una crida popular a convocar i guanyar la consulta del proper 9N.
Els ganxons i ganxones, com tot el Baix Empordà, ompliran el TRAM 16 a l’Avinguda Diagonal entre Enric Granados i Aribau. També es poden fer les inscripcions directes a través del web: www.araeslhora.cat o al telèfon 9028.11.9.14.
La propera activitat que ha previst Guíxols per la Independència serà la d’afegir-se , el diumenge 24 d’agost al gran Mosaic “Ara és l’hora, caminem cap al 9N2014”, dedicat a la presidenta del Brasil, Dilma Rousseff, que desplegaran totes les territorials de la regió de les comarques gironines a les 12h a la platja de Sant Pere Pescador, a la desembocadura del Riu Fluvià. Tota la informació a: www.lemporda.com/anc
Per qualsevol consulta us podeu adreçar al correu guixols@assemblea.cat o bé passar pel seu local de les Galeries Sant Joan els dimarts 10.30-12h, els dimecres i els divendres de 18-20.30h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.