Un 4×4 encalça un cotxe petit a Platja d´Aro i provoca cinc ferits

Un 4×4 encalça un cotxe petit a Platja d´Aro i provoca cinc ferits

 

4x4-encalca

Segons Informa Diari De Girona Un vehicle tot terreny va encalçar ahir al matí un cotxe petit a la C-31 a l’altura de Platja d’Aro i va provocar cinc ferits, un d’ells de gravetat, mentre que el conductor del 4×4 va sortir il·lès.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit, els fets van passar pocs minuts abans de les nou del matí quan, per causes que es desconeixen, un tot terreny va encalçar un turisme utilitari petit. De resultes del xoc el cotxe va fer diverses voltes lateralment. Tots dos vehicles circulaven en direcció a Calonge.

El sinistre va deixar cinc ferits, un d’ells de gravetat amb un quadre de politraumatisme. Fins a tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques es van desplaçar fins al lloc dels fets per socórrer els ferits a més de diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers de la Generalitat. El ferit més greu va ser traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona i els altres van ser repartits entre l’hospital de referència de les comarques gironines i l’hospital de Palamós. Segons va informar el Servei Català de Trànsit tres dels ferits van tenir una hospitalització de menys de 24 hores.

Segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques els ferits més greus són dues dones que viatjaven a la part posterior del vehicle, i una d’elles hauria sortit disparada en el moment de l’encalçament. El conductor del vehicle tot terreny va resultar il·lès i no va haver de ser atès a cap hospital.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.