3r Concurs de Fotografia per Instagram

3r Concurs de Fotografia per Instagram

 

fbef5456f113816338a0b4f6cfe2c4a5_L

Imatges de la Festa Major de Platja d’Aro 2014

 

3r Concurs de Fotografia per Instagram en motiu de la Festa Major de Platja d’Aro 2014, amb la possibilitat de guanyar un iPad Mini (primer i únic premi). D’aquesta manera, la celebració consolida la seva besant tecnològica i l’obertura vers les xarxes socials. El tema d’enguany se centra exclusivament en les activitats pròpies de la festa major (bases). Els participants, han de ser majors de 18 anys, i es pot publicar un màxim de 3 imatges per persona, entre el 14 i el 18 d’agost al hastag #fmpda2014 (un dia més que les dates de la festa per poder incloure les activitats nocturnes del 17 d’agost).  

El veredicte es farà públic –en el termini d’un mes- als canals de twitter i facebook i als lloc web municipals; i amb un missatge directe a la fotografia del guanyador/a. La Festa Major de Platja d’Aro 2014 (pdf), proposa del 14 al 17 d’agost, un conjunt de 33 activitats per a tots els públics i per a totes les edats, amb la gratuïtat i l’aire lliure com trets caracterítics. També hi hados concursos més: campionat de Sudoku (dijous 14 d’agost) i d’elaboració d’allioli patrocinat per Oli Borges (divendres 15 d’agost)

Els concerts més destacats són la Plaça del Mil·lenari (gratuïts i amb servei de bar) amb Els Montgreins, All Star Karaoke, The Penguins, Montreal 76, Els Pets, Willy and The Poorboys i Abbey Road. També hi ha activitats familiars (tallers, animació, passejada en poni, taller de natura, i festival infantil), esportives (korfbal, petanca, bàsquet 3×3, fitness, patinatge i escacs) i populars (mercat d’artesania, berenar tradicional, taller poètic, cercavila, missa solemne, exhibició castellera, sardanes, campionat de botifarra i representació d’història viva).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.