Més de 200 alumnes en els cursos de català

Més de 200 alumnes en els cursos de català

 

481d9194f07e3478c839bf97ae3c8357_L

Noves edicions programa Voluntariat per la Llengua

Un global de 216 alumnes han participat, durant el curs 2013-2014, en les 10 propostes de formació de català per a adults a Castell-Platja d’Aro. Simultàniament, les dues edicions del programa Voluntariat per la llengua (VxL) han aplegat a 47 persones (19 parelles i 3 trios). Ambdues propostes han estat organitzades pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) mitjançant el Servei Comarcal de Català del Baix Empordà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

Durant el primer període del curs, de novembre a febrer, van participar en els cursos 109 alumnes en les cinc propostes de nivell programades; i en el segon, d’abril a maig, 107 més distribuïdes en cinc cursos diversos. En relació a VxL en la seva 13a edició al municipi (de novembre a febrer) es van constituir vuit parelles i dos trios, i en la 14a (de febrer a maig), 11 parelles i un trio.

Tant els cursos de català per a adults com el programa VxL han desenvolupat també activitats complementàries més enllà de les aules de formació, com són visites al Camí de Ronda de S’Agaró o a l’Escola de Ceràmica de La Bisbal d’Empordà; i com a cloenda del curs, el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro va ser l’escenari d’un dinar de cuines del món amb l’aportació culinària dels alumnes dels cursos i de les parelles lingüístiques. Les inscripcions per al proper curs (2014-2015) són a l’octubre per iniciar els cursos al novembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.