BATERIA DE 4 NOTÍCIES DE SANT FELIU

BATERIA DE 4 NOTÍCIES DE SANT FELIU

 

BATERIA-WEB-600x250

MOSTRA DE VAIXELLS DINS D’AMPOLLES
Segons Informa Radio Sant Feliu C
om es pot introduir un vaixell de vela en miniatura a través del petit orifici d’una ampolla de vidre? Aquesta activitat, que sembla realment impossible (i en canvi es pot aconseguir) té seguidors arreu del món i col.leccionistes d’aquestes peces.
A Sant Feliu de Guíxols se celebra una Mostra de Vaixells dins d’Ampolla, des del proper dimarts, 12 d’agost fins el diumenge 17, cada tarda de 18 a 20h a l’Ermita de Sant Amanç. No només hi haurà la mostra sinó que es podrà contemplar “in situ” com es fa i quins procediments s’utilitzen atès que es comptarà amb la mà experta del mestre artesà Néstor Sanchiz que el dissabte, 16 d’agost a les 19 h. oferirà a la mateixa ermita de Sant Amanç una xerrada explicativa sobre l’art i motivació dels vaixells dins d’ampolles.

CAMPANYA AQUEST ESTIU VINE A DONAR SANG
Els dies 22 i 23 d’agost es podrà donar sang a Sant Feliu de Guíxols dins de la campanya “Aquest estiu vine a donar sang” que es portarà a terme al Centre Cívic Vilartagues de 17 a 21h i el dia 23 d’agost a la residència SFG Gent Gran.
La donació de sang baixa un 30% al llarg de l’estiu i, en canvi, es mantenen les necessitats als hospitals, especialment de plaquetes i de glòbuls vermells del grup 0 negatiu. La falta de temps és una de les causes per la qual la ciutadania no dóna sang, segons l’última enquesta als donants. Per això, les vacances poden ser un bon moment per fer aquest gest altruista, cívic, obert a tota la ciutadania i que no comporta més de 30 minuts.

DOCUMENTAL SOBRE L’ALZHEIMER A SFG
El documental que la guixolenca Anna Vicens va realitzar l’any passat sobre l’associació de malats d’Alzheimer i Demències (EMAD) de Sant Feliu de Guíxols, ha estat seleccionat entre els 12 documentals que opten al V Premi Solé Tura, els quals es poden visionar i votar amb puntuacions de l’1 al 5 en el següent enllaç:  http://premisoletura.com/acceso-votacion
Sinopsi: “EMAD Sant Feliu” és un documental sobre la associació guixolenca del mateix nom. La manera com es va fundar, els primers passos i ajudes. Actualment l’acompanyament que donen als familiars i pacients afectats per malalties mentals, com també els cursos preventius d’estimulació de la memòria.  Podeu accedir directament al documental d’Anna Vicents a través del link: https://www.youtube.com/watch?v=Y9UosGfvuvs

GUIA BÀSICA DE TRIBUTS LOCALS
L’Ajuntament de Sant Feliu ha editat pet Internet i en breu en format imprès una guia bàsica de tributs locals on hi ha detallats els principals aspectes que cal conèixer sobre impostos i taxes a Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d’una proposta de guia que per iniciativa de la regidoria de Serveis Econòmics, encapçalada per Dolors Ligero que ha declarat que respon “als criteris de transparència del govern”.
La podeu consultar accedint al següent enllaç: http://www.guixols.cat/files/guiatributs_web.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.