L’Associació Amics del Museu arriba al soci 200

L’Associació Amics del Museu arriba al soci 200

 

amics-museu-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu El divendres 29 de juliol, es varen inscriure com a socis AMICS DEL MUSEU, la parella formada per Francesc Rutllan Costa i Fina Ferrer Costal, que han obtingut els números 200 i 201 respectivament.
Per celebrar-ho, la Junta els ha obsequiat amb una sortida d’un dia, gratuïta per tots dos, que serà la propera que faran “Els amics” a principis de tardor a Barcelona.
L’Associació es va fundar el març de 2008 i l’evolució d’inscripcions es va accelerar a partir de l’any 2011, arribant al soci número 100 el 31 de gener del 2012, i al 200 ara.
L’Associació d’Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols té com a finalitat, la difusió de les activitats del Museu d’Història i el coneixement d’altres centres museístics. També de qualsevol activitat cultural en la que participen i que es porti a terme a la nostre ciutat.
Dins aquest any, porten fetes 22 activitats diverses, entre elles, visites guiades o comentades al Monestir, al Salvament i a l’Ermita de Sant Elm. Excursions d’un dia per conèixer el romànic, o per visitar les exposicions de Caixa Fòrum de Barcelona i Girona. Visites guiades al Museu Marítim i a l’hospital de Sant Pau de Barcelona. Projecció de documentals d’autors locals o de pel•lícules comercials aquest estiu amb el cinema a la fresca. Participació amb entitats d’altres indrets acompanyant-los per conèixer Sant Feliu. I fer partícips als socis de les activitats que es generen en el Museu d’Història, com les visites comentades a l’espai Thyssen que es portaran a terme aquesta mateixa setmana, exclusivament per a tots ells.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.