Més de 250 participants a la cursa de pasteres

Més de 250 participants a la cursa de pasteres

 

pasteres-sfgWEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu El diumenge 3 d’agost i dins els actes de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols 2014, una de les activitats més participatives ha estat la de la Cursa de Pasteres amb més de 250 participants i seguit per un nombrós públic.
El resultat final de la cursa ha estat el següent:
Primer premi – Los Yeeeeaaaah.
Premi millor disfressa masculina – Tetris (molt renyits amb els espermatozous de Woody Allen)
Premi millor disfressa femenina – Les Xibeques Ganxones (també molt renyides amb les Sincroliades).
Premi a la millor pastera, la més ben construïda i flotable – Pezzegueeez. Tot i que les Hawaianes Sexis duïen una molt bona pastera.
Alhora que se celebrava la cursa de pasteres, també hi havia altres activitats simultànies com l’arribada de la Grossa (loteria de Nadal de Catalunya) i la cercavila-batucada organitzada per Percussió Ganxona.
El dilluns 4 d’agost ha estat el darrer dia de Festa Major i com sempre la cloenda amb el Castell de Focs Artificials va anar a càrrec de la Pirotècnia Zaragozana, malgrat la pluja que va caure just 5 minuts abans de començar i quatre gotes més a mig espectacle pirotècnic, la gent va continuar al seu lloc gaudint dels focs,  i finalment el ball i nit de festa amb La Tribu a l’escenari davant de l’Ajuntament.

 focs-sfg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.