Novetats a La Gavina de S’Agaró

Novetats a La Gavina de S’Agaró

 

S' Agaró : L'hotel l

Segons Informa El Punt Avui L’hostal La Gavina, l’únic ressort cinc estrelles de gran luxe de Catalunya
i amb seu a S’Agaró, ha
inaugurat la temporada d’estiu amb nombroses novetats entre les quals hi ha: un acord perquè els clients de l’hotel puguin utilitzar els equipaments de Banys de S’Agaró i anar a menjar a la Taverna del Mar, una nova col·lecció de joies que porta el nom de La Gavina i que han estat dissenyades per Lörenz Bäumer i un nou espai de moda i complements, entre d’altres.

L’acord amb Banys de S’Agaró –instal·lacions situades a la platja de Sant Pol– i amb la Taverna del Mar permetrà als clients de l’hotel utilitzar les ombrel·les, les gandules i les casetes, construïdes per l’arquitecte Rafael Masó l’any 1929, per descansar i menjar a la Taverna del Mar, un referent de la cuina marinera i familiar, com a alternativa a la cuina que ofereix l’hotel.

Entre les novetats d’enguany, La Gavina també ofereix música en directe cada divendres i dissabte d’aquest estiu. A la terrassa Roja hi haurà concerts de música, jazz i guitarra i a la del restaurant Candlelight s’ofereix música de piano.

Aquesta temporada, també destaca la boutique que el dissenyador de joies Lörenz Bäumer ha obert sota les arcades del jardí de La Gavina, un espai de 18 metres quadrats on durant tot l’estiu s’exposaran “les col·leccions més emblemàtiques”. A més, per celebrar l’obertura, Bäumer ha creat una nova col·lecció que ha anomenat S’Agaró i que consta de “set elegants joies, lleugeres i fàcils de portar aquest estiu”.

Com a valor afegit a l’estada dels clients de La Gavina, la propietat té, des d’aquesta temporada, un nou espai de moda i complements per a dona: Rose & Noir Store. Aquesta botiga s’inspira en l’estil de les blogueres i les celebritats de moda i porta en exclusiva a La Gavina una gran selecció de noves marques: Lionette, Cabinet British Luxuries, Athena Procopiou, Therry Lasry, Mint & Rose, Helen Kamisnki, entre moltes d’altres.

Les habitacions de l’hotel són espaioses i decorades utilitzant les peculiaritats originals de l’edifici. Disposa de suites i una suite reial decorada amb l’estil Lluís XV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.