L’Estació Nàutica ultima el seu propi espai web

L’Estació Nàutica ultima el seu propi espai web

 

DSC_5886 [1024x768]

L’Àrea de Promoció de la Ciutat està ultimant aquesta setmana diferents projectes d’envergadura. Un d’ells és l’espai web propi de l’Estació Nàutica Sant Feliu de Guíxols Costa Brava, que es presentarà de forma imminent.En aquest espai web, que ja està enllestit en tota la seva estructura i continguts, els empresaris locals adherits a l’Estació Nàutica estan introduint els darrers paquets comercials per poder vendre producte turístic arreu del món, a través d’internet. Alguns d’ells ja estan en marxa, operatius, i amb els primers resultats.

Per la regidora, Pilar Giró, i pel president de l’Estació Nàutica, Toni Serra, s’ha fet una feina molt ràpida i ben feta, que s’està ultimant, i que “ens permet vendre de forma eficient els nostres productes turístics arreu”.

Els paquets que comercialitzen els empresaris de l’Estació Nàutica tant es troben en la web local com en la web espanyola, integrada amb un potent cercador d’activitats d’oci al mar.

Els responsables de l’Estació Nàutica van fent reunions periòdiques per impulsar noves iniciatives. A banda de la web local s’han fet altres tasques com habilitar dos indrets en dos edificis (un a l’Oficina de Turisme i l’altre al Tinglado del Port) per tal de posar informacio promocional de l’Estació Nàutica i dels seus socis i empreses participants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.