A licitació la gestió del Port d’Aro per 25 anys

A licitació la gestió del Port d’Aro per 25 anys

 

Platja d'Aro. El clu

Segons Informa El Punt Avui La Generalitat ha tret a licitació la nova concessió per a la gestió i explotació del port esportiu Marina Port d’Aro per un termini llarg de 25 anys. Amb el nou contracte es volen facilitar treballs d’actualització i millora de les instal·lacions. S’hi volen fer obres i actuacions que millorin l’explotació i el servei de la instal·lació, en especial les orientades a reduir l’agitació interior i de bocana i a millorar l’eficiència energètica.

També es pretén que un nou operador prengui mesures per afavorir la integració de la instal·lació en el marc del municipi i en l’entorn, especialment pel que fa a millores d’accessibilitat i mobilitat, tal com farà pròximament al port de l’Estartit el nou operador del Club Nàutic Estartit, que hauria d’iniciar les obres l’octubre vinent.

La capacitat del Port d’Aro és de 790 amarradors i disposa dels serveis d’escar, rampa de vela lleugera, rampa d’ús públic, benzinera, sales polivalents, subministrament d’aigua i electricitat en tots els amarradors, recollida d’aigües negres i de sentina, recollida selectiva i de residus i escola de vela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.